Μία ανάσα από τον Τζόναθαν Γκόμεζ ο ΠΑΟΚ!

Metrosport Team20 Αυγούστου 2024

Μία ανάσα από την αγορά του Τζόναθαν Γκόμεζ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, επιλέγοντας τον 20χρονο για το αριστερό άκρο της άμυνας του, αποκτώντας τον από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, στην οποία ανήκει και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Μιραντές έχοντας 39 συμμετοχές με 1 γκολ και 4 ασίστ.

Τη σεζόν 2023/24 αγωνίστηκε δανεικός στη Μιράντες, καταγράφοντας 38 συμμετοχές στη La Liga 2, με τον Δικέφαλο να θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ του προσθέτοντας μία ακόμα λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας του, πίσω από τον Ράχμαν Μπάμπα αλλά και τον Ράφα Σοάρες, σε περίπτωση που ο δεύτερος δεν αποχωρήσει από το ρόστερ.

Ο ίδιος βρέθηκε στο... μπλοκάκι των ανθρώπων του Δικεφάλου οι οποίοι στοχεύουν σε ταλαντούχους νεαρούς παίκτες, όπως και ο Σόλα Σορετίρε, με τον παίκτη να βλέπει με καλό μάτι την προοπτική του ΠΑΟΚ , καθώς έψαχνε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. 

Σημαντικό κομμάτι στο deal μεταξύ των δύο πλευρών αποτελούσε η φόρμουλα μέσα από την οποία ο παίκτης θα ερχόταν στη Θεσσαλονίκη, καθώς είχε πέσει στο τραπέζι και η προοπτική δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.