«Μία ανάσα από την Γκρέμιο ο Ιτούρμπε»

Metrosport Team17 Ιουνίου 2023

Για προφορική συμφωνία του Χουάν Ιτούρμπε με την Γκρέμιο γίνεται λόγος στη Βραζιλία. Ο Παραγουανός εξτρέμ που ολοκλήρωσε την σεζόν με την φανέλα του Άρη, βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών με την Γκρέμιο, με τις δύο πλευρές να είναι μια ένα βήμα πριν τη συμφωνία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Βραζιλία, τις επόμενες ημέρες ο Ιτούρμπε θα ταξιδέψει στο Πόρτο Αλέγκρε για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Γκρέμιο.

Η συμφωνία του Ιτούρμπε με την Γκρέμιο προβλέπει συμβόλαιο που θα έχει χρονική διάρκεια 1,5 χρόνου, χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι οικονομικές απολαβές του Παραγουανού μεσοεπιθετικού.

Για τον Χουάν Ιτούρμπε έχει ενδιαφερθεί και η ΑΕΚ, με τον ίδιο τον Ματίας Αλμέιδα να έχει και προσωπική επαφή μαζί του, όπως φαίνεται πάντως ο πρώην εξτρέμ του Άρη επέλεξε να περάσει την άλλη πλευρά του ατλαντικού.

Ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός την διετία που αγωνίστηκε στον Άρη κατέγραψε 78 συμμετοχές, έχοντας στο ενεργητικό του 8 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.