Μια ανάσα από τεράστια έκπληξη η Αλμερία, γλίτωσε στις καθυστερήσεις η Ρεάλ

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2024

Η ουραγός Αλμερία βρέθηκε κοντά σε μεγάλη έκπληξη, όμως το φινάλε μέτρησε η καρδιά της βασίλισσας. Η Ρεάλ επικράτησε 3-2 της Αλμερία με ανατροπή απ' το 0-2, με τον Καρβαχάλ να δίνει την λύτρωση στο 99ο λεπτό. Οι μερένγκες είναι στην κορυφή με 51 πόντους και περιμένει να δει τι θα κάνει η Ζιρόνα, η οποία αντιμετωπίζει τη Σεβίλλη.

Η Αλμερία "πάγωσε" το Μπερναμπέου μόλις στα 38 δευτερόλεπτα. Μετά από κλέψιμο της μπάλας, ο Ραμαζανί βγήκε μόνος του στην δεξιά πλερά της περιοχής και με πλασέ με το δεξί έκανε το 1-0. Στο 43' η Αλμερία κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά τους με απίθανο τρόπο. Ο Νάτσο απομάκρυνσε λανθασμένα και ο Έντγκαρ με μία βολίδα εκτός περιοχής βρήκε δίχτυα. 

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 54' ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για χέρι του Καϊκί. Ο Μπέλιγχαμ ανέλαβε την εκτέλεση και μείωσε σε 1-2. Στο 64' η Αλμερία ξαναπάγωσε το Μπερναμπέου. Ο Ραμαζανί από τα αριστερά, τροφοδότησε τον Αρίμπας, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, μετά από onfield review το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ του Λοπί στον Μπέλιγχαμ στην αρχή της φάσης.

Ο Τσουαμενί έκανε το γέμισμα από τα δεξιά και ο Βινίσιους με το μανίκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αρχικά ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ. Όμως ειδοποιήθηκε από το VAR, έλεγξε τη φάση στο μόνιτορ και αποφάσισε να αλλάξει την απόφασή του.

Η Ρεάλ είχε μονίμως την κατοχή της μπάλας, πίεζε και είχε ευκαρίες. Η λύτρωση τελικά ήρθε στο 99'. Έπειτα από γέμισμα από τα δεξιά, ο Μπέλιγχαμ έκανε την κεφαλιά αριστερά στην περιοχή. Στο δεύτερο δοκάρι ακολουθούσε ο Καρβαχάλ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με την ομάδα του Αντσελότι να παίρνει τη νίκη στο φινάλε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.