Μια 29χρονη καλλονή και η 22χρονη κόρη της κάνουν χαμό στα social media (vid)

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2024

Μία εντυπωσιακή 29χρονη μητέρα και η 22χρονη κόρη της προκαλούν μεγάλο ντόρο στο διαδίκτυο και στα social media. Η πολύ μικρή διαφορά ηλικίας τους μπορεί να τις κάνει να μπορούν να μοιράζονται τα μυστικά τους και να καταλαβαίνονται πολύ πιο εύκολα.

Πρόκειται για την 29χρονη Savana Chapin από την Αριζόνα η οποία είναι μόλις επτά χρόνια μεγαλύτερη από την κόρη της Tizzi, αφήνοντας όλο τον κόσμο των social media με... ανοιχτό το στόμα. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι είναι αδερφές.

Στην πραγματικότητα, ωστόσο, η Savana είναι μητριά της Tizzi, καθώς είναι παντρεμένη με τον 45χρονο πατέρα της Chris Chapin.

Ο Chris και η Savana, οι οποίοι έχουν διαφορά 16 ετών, γνωρίστηκαν στο κομμωτήριό που διατηρεί ο Κρις, βρήκαν κοινό «κώδικα» επικοινωνίας μεταξύ τους και τελικά κατέληξαν μαζί. Οι δυο τους παντρεύτηκαν και έχουν επίσης τρία δικά τους παιδιά εκτός από την Tizzi, την Tayge και την Trinity από τον προηγούμενο γάμο του Chris.

Η Tizzi αρχικά ήταν πολύ επιφυλακτική για το τεράστιο ηλικιακό χάσμα μεταξύ της νέας μητριάς της και του πατέρα της, εστιάζοντας στην δικής της ηλικίας με την ηλικία της Savana.

Το συγκεκριμένο δίδυμο γίνεται συχνά viral στο TikTok λόγω της τρελής ομοιότητάς τους και των... καλλιτεχνικών βίντεο που δημοσιεύουν στην πλατφόρμα.

Ωστόσο υπάρχουν πολλοί που επιτίθενται τακτικά στο κανάλι της 29χρονης στο TikTok, χαρακτηρίζοντας τη σχέση της Savana και του Chris ως "ανατριχιαστική" και υποστηρίζοντας ότι ο Chris ήθελε μόνο έναν "κλώνο" της κόρης του.

@sav_chapin What it issssss ❤️❤️ #fyp #stepdaughter #stepmom ♬ suono originale - Paolo Jackson
@sav_chapin We’re back!!! Did you miss us! #fyp #stepdaughter #stepmom ♬ original sound - Sav


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.