«Βελτιώθηκε η εικόνα του ΠΑΟΚ, το γκολ δεν διδάσκεται, το έχεις ή δεν το έχεις»

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε o Νίκος Γκουλής που γνωρίζει πολύ καλά τόσο τον ΠΑΟΚ όσο κυρίως τον ΟΦΗ.

Και μίλησε για την εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι της Τούμπας. Είπε πιο συγκεκριμένα:  «Θα αναλύσω μία ή δύο φάσεις που έγιναν στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχασε με τον Ολιβέϊρα στο 90ο λεπτό και στο επόμενο δίλεπτο ο Νέϊρα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Ο ΠΑΟΚ άλλαξε νοοτροπία, ο ΟΦΗ έχει ανέβει. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν μπήκε γκολ και όταν δεν μπαίνει γκολ έρχεται η ισοπαλία.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει μία συνέπεια σε αυτό που κάνει στα τελευταία παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ δεν δέχεται γκολ, αλλά πρέπει να βάζει και γκολ εύκολα για να κερδίσει πιο άνετα. Η εικόνα του είναι καλύτερη σε σύγκριση με το παρελθόν. Μαζί με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό έως το τέλος θα παλέψουν.

Το γκολ δεν διδάσκεται. Το έχεις ή δεν το έχεις. Είναι ο τρόπος που λειτουργείς σε μία ευκαιρία. Πρέπει να είσαι σκόρερ. Στο τέρμα μπροστά, μετρά η ηρεμία και η ικανότητα. Είναι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έχουν επίπεδο. Δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν είναι καλός στο σκοράρισμα. Οι ποδοσφαιριστές είναι όπως τα φρούτα, έχουν τις εποχές τους. Πιστεύω ότι δείχνει μια άλλη εικόνα ο ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει να είναι πιο ανταγωνιστικός.

Ο ΟΦΗ δεν θα έχει πρόβλημα, πρέπει να ταυτιστεί με τον κόσμο. Οι Κρητικοί είναι λίγο περίεργοι».




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.