«Προτιμώ το δίδυμο Ινγκανσον, Κουλιεράκη, έχει πιο εύκολο το γκολ»

Metrosport Team11 Μαρτίου 2023

Ο Γιώργος Κούτσης μίλησε στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο για τους τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς του ΠΑΟΚ και του Άρη που δείχνουν μία σταθερότητα με τις επιδόσεις τους, από την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, του Άρη και γνωστός προπονητής, συνέκρινε τις επιδόσεις των τεσσάρων, βασικών κεντρικών αμυντικών των δύο ομάδων στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα”.

Αρχικά ο Κούτσης κλήθηκε να σχολιάσει τα αγωνιστικά “κατορθώματα του Μπράμπετς που έκανε μία βιονική χρονιά πέρυσι στον Άρη, με συνεχόμενους αγώνες.

Ο Μπράμπετς έχει καταγράψει 26 παιχνίδια ως βασικός, είναι ο 2ος παίκτης με την μεγαλύτερη αξία στο ρόστερ του Άρη, πίσω από τον Μανού Γκαρσία.

Για τον Μπράμπετς, ο Κούτσης είπε: “Είναι μία αξιόπιστη λύση, δεν βγάζει τραυματισμούς, οι συμμετοχές και η παρουσία του είναι πολύ καλή. Αποτελεί αναμφίβολα μία πολύτιμη μονάδα”.


Στη συνέχεια ο Κούτσης αναφέρθηκε στην τετράδα των αμυντικών του ΠΑΟΚ και του Άρη. Και τόνισε:

“Ασφαλώς και μιλάμε για πολύ καλούς παίκτες. Ο Κουλιεράκης είναι ένα νέο παιδί που διακρίνεται και εξελίσσεται. Αυτό το παιδί έχει ακόμη πολλά να δώσει. Δεν έχει φθάσει στο ταβάνι του. Ο Ινγκανσον σου δίνει γκολ. Αυτό το παιδί έχει την ικανότητα να δίνει γκολ με βαθμούς. Έβαλε το καθοριστικό γκολ στο ντέρμπι με τον Άρη και κέρδισε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Μπράμπετς και ο Φαμπιάνο είναι πολύ καλοί παίκτες. Έχουν μία χημεία στο παιχνίδι τους. Πρόκειται για δύο πολύ καλούς παίκτες. Όμως δεν έχουν τις στατικές φάσεις.

Θα προτιμούσα το δίδυμο Ινγκασον, Κουλιεράκη στην ομάδα μου. Έχουν την δυνατότητα να πετύχουν πιο εύκολα το γκολ στις στατικές φάσεις. Ακόμη κι αν η ομάδα μου δεν είναι σε καλή αγωνιστική ημέρα και δεν μπορεί να βρει τρόπους για να πετύχει γκολ στην αντίπαλη άμυνα, αυτοί οι δύο παίκτες, οι Ινγκανσον και Κουλιεράκης θα βρουν τρόπους για να μου δώσουν το παιχνίδι με τις στατικές φάσεις”.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.