«Προσωπικότητα και ψυχραιμία μπορούν να κάνουν την διαφορά στον τελικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό»

Metrosport Team28 Απριλίου 2023

Ο ΠΑΟΚ εναντίον του Ολυμπιακού στους τελικούς του Βόλεϊ, πράξη τέταρτη. Ο Δικέφαλος εφόσον κερδίσει θα ισοφαρίσει τον αντίπαλό του στις νίκες και αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης που είναι προπονητής στον Παναθηναϊκό στο γυναικείο βόλεϊ μίλησε στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο για την αποψινή αναμέτρηση στο Παλατάκι.


Ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου στις δηλώσεις του στη εκπομπή “Στη Σέντρα” είπε τα εξής:

“Είναι λίγο ρευστά. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε τι θα γίνει. Υπάρχουν τρεις ισάξιες ομάδες στο Πρωτάθλημα. Πέρυσι ήταν και η Σύρος μέσα στις ομάδες που διεκδικούσαν το Πρωτάθλημα. Έχουν κερδίσει όλες οι ομάδες η μία την άλλη. Γνωρίζονται πάρα πολύ καλά. Και στους τελικούς όλα μπορούν να συμβούν. Μπορούμε να δούμε οτιδήποτε σε ένα παιχνίδι. Το θέμα είναι ποιος θα βρεθεί στην καλύτερη ημέρα. Δεν παίζουν ρόλο οι έδρες, κάτι το οποίο είδαμε και τα προηγούμενα χρόνια. Το θέμα είναι οι αθλητές να βρεθούν στην καλύτερη κατάσταση. Πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι, δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή την στιγμή. Είναι η προσωπικότητα και η ψυχραιμία των παικτών που μπορούν να κάνουν την διαφορά”.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.