«Πλέον υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μείνει ο Λουτσέσκου»

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2023

Ο Ρουμάνος δημοσιογράφος Ραζβάν Παναϊντέσκου μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για την προοπτική να ανανεώσει άμεσα την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου. 


Ο Παναϊντέσκου που είναι πολύ καλός φίλος του προπονητή του ΠΑΟΚ, στις δηλώσεις του είπε τα εξής: «Δουλεύουμε καθημερινά όπως και εσείς για την ενημέρωση των φιλάθλων. Θυμάμαι ότι είχα αυτή την συζήτηση μαζί σας πριν από τρεις μήνες για το αν θα παραμείνει. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι το μυαλό του Λουτσέσκου είναι στο αποψινό παιχνίδι με την Λαμία. Και αμέσως μετά στο επόμενο. Αυτή είναι η φιλοσοφία του. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Είδα την δήλωση που έκανε μετά την μεγάλη νίκη επί της Άιντραχτ. Για να είμαι ειλικρινής, ξέρω τι είδους προπονητής είναι ο Λουτσέσκου.

Ειλικρινά δουλεύει στο 100% για το γκρουπ και επιχειρεί συνεχώς να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας. Είναι ένας προπονητής που δεν τον ενδιαφέρει μόνο το συμβόλαιο. Ο Λουτσέσκου είναι τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Έχει άριστη σχέση με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Είναι ευγνώμων στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ γιατί έχουν πολύ καλή σχέση. Είναι πολύ συναισθηματικός τύπος, είναι ευαίσθητος. Εάν αυτή η χρονιά τελειώσει με χαρά, αυτό θα είναι ένα αποφασιστικό κριτήριο για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

- Εάν δεν υπάρχει χαρά στο τέλος της χρονιάς, τι θα γίνει;

«Μην το λάβετε ως εσωτερική ενημέρωση. Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα για την συνέχεια. Ας βάλουμε αυτά που είναι μπροστά. Αισθάνομαι ότι πλέον υπάρχουν πολλές περισσότερες πιθανότητες για τον Λουτσέσκου για να παραμείνει στον ΠΑΟΚ».


- Έχει ο ΠΑΟΚ τις πιθανότητες να φθάσει έως τον τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης;

«Δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση με τον Λουτσέσκου για το πως σκέφτεται την συνέχεια. Σας είπα όμως, ότι εξετάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι όμως θέμα προετοιμασίας, ετοιμότητας της ομάδας, ικανότητας των παικτών. Πάντα ο Λουτσέσκου εξετάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.