Παπάζογλου: «Έχουμε καιρό να δούμε φορ σαν τον Μορόν στον Άρη»

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 για τρία κεντρικά πρόσωπα της αγωνιστικής που πέρασε στη Superleague, τους Μορόν, Γκαρσία και Τάϊσον, μίλησε ο Θανάσης Παπάζογλου. Αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν χθες οι «κίτρινοι» με τον Παναθηναϊκό αλλά και για τον πρώτο σκόρερ της λίγκας, Λορέν Μορόν.

Αρχικά είπε τα εξής για τον Μορόν: “Είναι πολύ καλός παίκτης,. Έχει πλούσιο ρεπερτόριο, είναι ψηλός, τρέχει πολύ, είναι εύκαμπτος, δίνει τα πάντα για την ομάδα. Έχει επίσης το γκολ που είναι πολύ σημαντικό για κάθε σέντερ φορ. Και περιμένουμε καλά πράγματα από τον Μορόν και στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Εγώ τον καταλαβαίνω πως έχει μάθει στο υψηλότερο επίπεδο και θέλει να πετύχει και άλλα πράγματα. Έχει μάθει να χαίρεται προσωρινά την επιτυχία. Αυτή είναι η παιδεία και η νοοτροπία του. Έχουμε καιρό να δούμε τέτοιο σέντερ φορ στον Άρη”.

- Με τον Πάμπλο Γκαρσία ήσουν συμπαίκτης, μπορείς να μας περιγράψεις τον χαρακτήρα του; Τι τον κάνει τόσο ξεχωριστό;

“Για τον Πάμπλο Γκαρσία, έχω να πω αρχικά, ότι είναι διαφορετικό το κομμάτι του προπονητή σε σύγκριση με αυτό του ποδοσφαιριστή. Έχει περισσότερη ελευθερία στις κινήσεις του. Μέσα στο γήπεδο τον θυμόμαστε για τον τρόπο παιχνιδιού του. Ως προπονητής έχει περισσότερες υποχρεώσεις. Νομίζω ότι είναι καλός και σε αυτό τον νέο ρόλο του. Τι είναι αυτό που τον κάνει τόσο μεγάλη προσωπικότητα; Το ποδόσφαιρο το έχει φάει με το κουτάλι. Κυρίως το γεγονός ότι έχει τρέλα μέσα στο κεφάλι του. Δεν μασούσε πουθενά όταν ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής. 

Έβαζε τον Γκαρσία μπροστά όταν η ομάδα ήταν στα δύσκολα. Εκτός γηπέδου όμως ήταν ένας άλλος άνθρωπος. Ήταν το πιο ήσυχο παιδί. Μέσα στο γήπεδο όμως ήταν διαφορετικός. Συν τοις άλλοις είχε ποιότητα, έδινε τα πάντα για την ομάδα. Όλα παίζουν τον ρόλο τους για την διαμόρφωση ενός τέτοιου χαρακτήρα.

Όσο για τον Τάϊσον που είναι πρώτος στις ασίστ στην Λίγκα; Ήρθε στον ΠΑΟΚ σε τέτοια ηλικία και παίζει ως 25άρης. Μπράβο του. Μπράβο και στον ΠΑΟΚ που τον έφερε. Είναι και ο τρόπος που αγωνίζεται, τα δίνει όλα και παίζει το χρονικό διάστημα που θα αντέξει”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.