Γιδόπουλος: «Ο Μονεμβασιώτης θα ενισχύσει τον Ηρακλή»

Metrosport Team02 Ιουλίου 2024



Στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο μίλησε για τον Ηρακλή και τον πολύ καλό του φίλο, τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Στράτος Γιδόπουλος.


Ο οποίος σημειωτέον είχε διατελέσει σε διοικητικό πόστο και στον ΠΑΟΚ πριν από αρκετά χρόνια.

Στις δηλώσεις του, στην εκπομπή “Στη Σέντρα” ο Στράτος Γιδόπουλος είπε τα εξής:

“Πράγματι θέλαμε να δώσουμε τις 75.000 ευρώ. Αλλά τι θα συνέβαινε εάν δεν εγκρίνονταν η εγγυητική; Θα χάναμε και τις 75.000 ευρώ και τις 150.000 ευρώ;

Ο κ. Μονεμβασιώτης ήταν διατεθειμένος να δώσει τα χρήματα για την άδεια του Ηρακλή και για αυτό να είστε σίγουροι. Τώρα, ο κ. Παναγόπουλος τα ήθελε τα χρήματα στο χέρι, για τον Μάρα. Υπήρχε η κατάπτωση της εγγυητικής. Εμείς δίναμε για να μην καταπέσει η εγγυητική. Πρέπει να πάμε ομαλά και να πάρει άδεια ο Ηρακλής. Αυτός ήταν ο σκοπός. Ο Παναγόπουλος είναι κεφαλοκυνηγός. Ρωτώ ακόμη: Τόσα πολλά προσέφερε ο Μάρα και έπρεπε να κυνηγηθεί ο Ηρακλής από τον συγκεκριμένο παίκτη με αυτό τον τρόπο; Όπως συμβαίνει μέχρι και αυτή την στιγμή; Δηλαδή δεν θα έπρεπε και ο ποδοσφαιριστής Μάρα να κάνει μία απλή αυτοκριτική; Και να βάλει νερό στο κρασί του;

Βέβαια και αυτοί που υπέγραφαν πριν από χρόνια τα συμβόλαια με τον Μάρα και κάθε παίκτη, έπρεπε να δώσουν τα χρήματα στον Μάρα. Αλλά ας κάνει και ο παίκτης μία αυτοκριτική. Τέτοιο κυνήγι που δέχεται ο Ηρακλής είναι πρωτοφανές. Δεν θα έπρεπε η κατάσταση να φθάσει ως εδώ.

Πιστεύω πάντως ότι ο Ηρακλής θα αδειοδοτηθεί. Την Δευτέρα. Και εάν ακόμη γίνει κατάπτωση της εγγυητικής κατά το ήμισυ, πάλι θα βάλει τα χρήματα ο Μονεμβασιώτης για να καλύψει την διαφορά. Οταν έφυγε από τον Απόλλωνα, δεν άφησε ούτε ένα ευρώ χρέος. Ας μην λένε κάποιοι, διάφορα για τον Μονεμβασιώτη.

Κάποιοι οργανωμένοι του Ηρακλή μου είχαν πει πριν από χρόνια ότι με ήθελαν για πρόεδρο. Τον βρήκαν όμως τον πρόεδρο, στο πρόσωπο του κ. Μονεμβασιώτη. Να είναι σίγουροι. Ο Ηρακλής θα κάνει πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής για να διεκδικήσει την άνοδο. Θα επιστρέψει εκεί, για να μεγαλουργήσει”.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.