Αποστολίδης: «Να είναι ορμητικός ο ΠΑΟΚ από τα πρώτα λεπτά κάθε αγώνα»

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Κούλης Αποστολίδης με δηλώσεις του στο Μetropolis 95.5 αναφέρθηκε στην σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ελσίνκι για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Conference League

Και επεσήμανε πως είναι πολύ σημαντικό το βήμα που έκανε ο Δικέφαλος για να διεκδικήσει από τις πρώτες αγωνιστικές τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

Ο κ. Αποστολίδης είπε στην εκπομπή “Στη Σέντρα” τα εξής: “Αρχικά στο ερώτημα που έχει τεθεί, εάν η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, οφείλεται στο γεγονός ότι έπαιζαν σε συνθετικό χλοοτάπητα, μπορώ να πω ότι δεν το πιστεύω. Δεν ξεκίνησε καλά ο ΠΑΟΚ. Όταν η ομάδα μπαίνει στο γήπεδο, πρέπει να έχει μαχητικό πνεύμα. Ο ΠΑΟΚ συνήθως δίνει το πρώτο ημίωρο στον αντίπαλό του και μετά σφίγγεται και παίζει. Αυτή η νοοτροπία πρέπει να αλλάξει. Είναι πολύ σημαντικό να έχει μία ομάδα σταθερότητα στην απόδοσή της. Βεβαίως δεν μπορεί να αποδίδει το ίδιο καλά, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ εμφανίζει αυτά τα συμπτώματα. Έδειξε όμως ότι μπορεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα”.

- Ο Ντεσπόντοφ μπορεί να γίνει ο ηγέτης του ΠΑΟΚ;

“Ειναι πολύ νωρίς να υποστηρίξουμε κάτι τέτοιο. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ήρθε έτοιμος και φαίνεται πως μπορεί να προσφέρει με γκολ και ασίστ. Σίγουρα χρειάζεται τον χρόνο του για να δείξει πολλά περισσότερα”.

- Δεν είναι όμως όλοι οι νέοι παίκτες έτοιμοι, θέλουν τον χρόνο τους….

“Αλήθεια είναι. Είδατε πως ο Σαμάτα θέλει τον χρόνο του, δεν είναι ο κλασικός επιθετικός, αλλά περισσότερο δείχνει πως είναι περιφερειακός. Ακόμη και ο Οζντόεφ χρειάζεται τον χρόνο του, μου δείχνει ότι έχει καλά στοιχεία. Θα τονίσω σε αυτό το σημείο πως πιστεύω στον Λουτσέσκου πολύ. Πιστεύω στην δουλειά που κάνει. Είχε πει, δημόσια, πως σε ενάμιση μήνα θα δείξει το έργο του με τον ΠΑΟΚ”.

Όσο για την πορεία στον όμιλο και την αναμέτρηση με την Άιντραχτ, υποστήριξε: “Όλα τα ματς είναι σημαντικά και ασφαλώς το επόμενο. Ο ΠΑΟΚ εφόσον κερδίσει την Άιντραχτ θα είναι ο πρωτοπόρος στον όμιλό του. Είναι πολύ σημαντικό να κάνει νίκες που θα του δώσουν ώθηση για την νέα πρόκριση. Ακόμη πρέπει να αναφέρω ότι με κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει, πρέπει να είναι ορμητικός και αποφασισμένος. Αυτή την νοοτροπία πρέπει να την έχει ο Δικέφαλος από το ξεκίνημα του κάθε αγώνα. Και αυτό μετράει περισσότερο”.

Για το ματς που ακολουθεί στα Ιωάννινα, ο Αποστολίδης είπε: “Είναι δύσκολη η εναλλαγή από την Ευρώπη στο Πρωτάθλημα, αυτό είναι γεγονός. Και εμείς δυσκολευόμασταν σε αυτή την εναλλαγή των αγώνων. Πρέπει όμως να ανταποκριθεί άμεσα. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος σε σύγκριση με τον ΠΑΣ, με όλο τον σεβασμό για την ομάδα των Ιωαννίνων. Ο Δικέφαλος μπορεί να κερδίσει γιατί μία νέα απώλεια βαθμών δεν θα είναι καλή για την πορεία του. Στο ποδόσφαιρο, ο στόχος είναι το γκολ. Ξεκάθαρα. Να πιέσει ψηλά η ομάδα, να χτίσει από πλάγια και από τα μετόπισθεν για να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.