Χατζόπουλος: «Εμείς φωνάζουμε μόνο ΠΑΟΚάρα με το Περιστέρι»

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2023

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάσης Χατζόπουλος με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για την μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα την πρώτη αγωνιστική των φετινών ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων επί της Γαλατά.

Αναφέρθηκε όμως και στην συνολική προσπάθεια που γίνεται. Και έστειλε μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας για τους αγώνες που ακολουθούν.


Αρχικά είπε τα εξής για την πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη μέσα στην Τουρκία: “Δεν έχουμε ξεκουραστεί πλήρως, αλλά όσο κούραση κι αν υπάρχει, εξατμίζεται από την πολύ μεγάλη νίκη. Το πρόγραμμα είναι βαρύ. Να συγκεντρωθούμε στον αγώνα που ακολουθεί. Πρέπει το μυαλό μας, να είναι στην επόμενη αναμέτρηση και στα προβλήματα που μας απασχολούν.

Εμάς μας είχαν λίγο ξεγραμμένους στην Τουρκία. Για εμάς, σαν διοίκηση και ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν, είχαμε μία πίστη, ότι αυτή η ομάδα κάτι μπορεί να κάνει. Αυτό το έδειξε με εμφατικό τρόπο. Έφθασε η διαφορά κάποια στιγμή στους 19 πόντους. Παρά την τεράστια διαφορά στο μπάτζετ.

Ο Χατζόπουλος παίρνει δύναμη από τέτοιες νίκες. Από τα πολλά βάρη, λίγο η μέση μας υποφέρει”.


- Κερδίζει ο ΠΑΟΚ στην Πόλη, εκεί όπου είναι οι ρίζες του….

“Και πιο παλιά εάν θυμηθούμε την πρόκριση της ποδοσφαιρικής ομάδας, είναι οι ρίζες μου από την Πόλη. Είναι ένα συναίσθημα πιο σημαντικό. Είχαμε παίξει ξανά με την Γαλατά. Τώρα όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου με αντίπαλο το Περιστέρι, θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει ο κόσμος. Να μην βρίζουμε, δεν είναι σωστό να βρίζουμε τις μητέρες των άλλων. Να σταματήσει, γιατί κοστίζει και πολύ στην ομάδα σε πρόστιμα. Συνέχεια δεχόμαστε πρόστιμα από τους δικαστές, από τις βρισιές. Οι αγώνες βέβαια δύσκολα βγαίνουν στο εξοδολόγιο. Και πρόστιμα πληρώνουμε. Ένας αγώνας έχει πολλά έξοδα, πληρώνεις διαιτητές, να καθαριστεί το γήπεδο, την σεκιούριτι. Παράλληλα συνεχίζουμε να πληρώνουμε τα χρέη της ΚΑΕ. Εμείς φωνάζουμε μόνο ΠΑΟΚάρα, δεν βρίζουμε, ενισχύουμε τους παίκτες και την ομάδα”.


Όσο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα αμαξοοδήγησης στο οποίο συμμετείχε ενεργά τον προηγούμενο μήνα στο εξωτερικό, είπε:

“Είμαι μέλος της ελληνικής ομοσπονδίας Ιππασίας. Πήρα μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στα social media ανέβασα φωτογραφίες. Έχω δύο άλογα στην άμαξα που οδηγώ. Και τα άλογα πρέπει να είναι καλά. Θέλει και προπόνηση, εγώ λείπω συχνά. Τα άλογά μου είναι στην Ολλανδία και πρέπει εκεί για να κάνω προπόνηση και να εξοικειωθώ μαζί τους. Εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις και δεν υπάρχουν προπονητές”.




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.