Κυριζίδης: «Με τον Μονεμβασιώτη πάμε για πρωταθλητισμό, ο Ευγενίου θα είναι δίπλα μας»

Metrosport Team14 Ιουνίου 2024

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο πρόεδρος του γυμναστικού συλλόγου Ηρακλής, Μάκης Κυριζίδης. Aναφέρθηκε κυρίως στην αγορά των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή, από τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη που θα γίνει το αφεντικό της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής στις δηλώσεις του, στην εκπομπή “Στη Σέντρα” είπε τα εξής: ”Πλέον μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, μπορώ να πω, ότι είμαστε πολύ καλύτερα σε σύγκριση με τα τελευταία χρόνια. Τίποτα απολύτως δεν κατάφερα μόνος μου. Είμαστε μία τεράστια ομάδα. Βοήθησαν και οι οπαδοί για την άφιξη του νέου μεγαλομετόχου. Άνθρωποι που έχουν ως πυξίδα το όραμα να έρθει ο Ηρακλής ξανά εκεί που ανήκει. Πρέπει να πάρουμε πίσω, όσα μας έχουν στερηθεί τα τελευταία χρόνια.

Στις επαφές που έγιναν, ήταν αυτονόητο ότι θα τα βρούμε. Ο κ. Ευγενίου δεν θα φύγει από το κλαμπ, θα είναι δίπλα μας στον Ηρακλή, στα ερασιτεχνικά τμήματα του γυμναστικού. Στα πολύ δύσκολα χρόνια, έβαλε πλάτη αυτός ο άνθρωπος με την οικονομική βοήθεια που προσέφερε. Πρέπει να του αναγνωρίσουμε όλα όσα έγιναν, με θετικό πρόσημο. Αν δεν υπήρχε ο κ. Ευγενίου, δεν θα ερχόταν ο κ. Μονεμβασιώτης στον Ηρακλή. Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια. Και πρέπει να ειπωθεί.

Τώρα όσον αφορά την ολοκλήρωση του deal, πρέπει να σας αναφέρω ότι χρειάζονται κάποιες τυπικές λεπτομέρειες σε όλες τις πλευρές. Ο κ. Μονεμβασιώτης ήρθε στα γραφεία μας, και υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός από τους φιλάθλους. Έχουμε αυξήσει κατά 600% τις συνδρομές μας στον γυμναστικό σύλλογο. Αυτό πρακτικά δείχνει πόσο πολύ διψάνε οι φίλαθλοι μας για διακρίσεις. Και πόσο πολύ θέλουν να επανέλθει ο Ηρακλής στις πρώτες θέσεις σε όλα τα τμήματα.

Φίλαθλοι κάθε ηλικίας με πλησιάζουν και ρωτάνε τι θα γίνει με τον Ηρακλή. Νέοι που δεν έχουν ζήσει το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πόσο μεγάλο είναι το φορτίο σε εμάς. Να γεμίζουμε με τίτλους και τρόπαια και άλλα.

Τι έχω να πω για τον Μονεμβασιώτη: Τίποτα περισσότερο, από όσα είπε πρόσφατα και ο ίδιος. Το ανέφερε και ο ίδιος πως πάμε για Πρωταθλητισμό. Να περιμένουμε μία υγιής κατάσταση. Με ένα σοβαρό επιχειρηματία που ξέρει από ποδόσφαιρο. Γνωρίζει το αντικείμενο, τον χάρτη του ποδοσφαίρου και ξέρει πως να κάνει τον Ηρακλή ξανά μεγάλο”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.