Σταυρίδης: «Ήταν πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, έπρεπε να αποβληθεί ο Ντουκουρέ»

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 μίλησε για το clasico της Θεσσαλονίκης και το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα, αλλά κυρίως για τις επίμαχες φάσεις μίλησε ο πρώην διαιτητής Γιάννης Σταυρίδης. Τόνισε ότι δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Και έπρεπε να αποβληθεί ο Ντουκουρέ. Το πιο σημαντικό όμως που ανέφερε, ήταν ότι οι Έλληνες διαιτητές δεν είναι έτοιμοι να σφυρίξουν ντέρμπι.

Και είπε τα εξής ο Γιάννης Σταυρίδης: “Για τον Κάρλσον και το γεγονός ότι η μπάλα χτύπησε στα χέρια του, ο κανονισμός είναι σαφής. Με τα δύο χέρια, σε χιαστή σχήμα, προσπαθεί να πιάσει την μπάλα. Έπρεπε ο Σιδηρόπουλος να τον καλέσει τον Παπαπέτρου και να δείξει το πέναλτι. Εκεί πήγε ο παίκτης του Άρη να πιάσει την μπάλα. Πηγαίνουν τα χέρια προς την μπάλα, όχι αντίθετα.

Αφού έχουμε το VAR δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάλεσε τον διαιτητή για να ελέγξει την φάση. Ο διαιτητής δεν είχε καθαρό οπτικό πεδίο. Ήταν μία αβλεψία. Είδαμε στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός, ότι εκεί ο VAR κάλεσε τον διαιτητή να δει τις φάσεις.

Όσο για την δεύτερη κάρτα που δεν δόθηκε στον Ντουκουρέ και διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ;. Έχουμε καθαρή δεύτερη κίτρινη κάρτα, προτού σφύριξε ο διαιτητής πιάνει την μπάλα με τα χέρια. Είναι σαφής ο κανονισμός. Πριν δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ στην συγκεκριμένη φάση”.

- Άρα έχουμε έναν διαιτητή που διαμορφώνει αποτέλεσμα;

“Θα μιλήσω ωμά. Ήρθε για να απονείμει δικαιοσύνη, αλλά δεν μπόρεσε να ελέγξει τις επικίνδυνες φάσεις. Δυστυχώς οι Έλληνες διαιτητές δεν είναι έτοιμοι για να διευθύνουν ένα ντέρμπι”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.