Παράσχος: «Ισχυρός οικονομικά, ανεξάρτητος και απρόβλεπτος παράγοντας ο Μονεμβασιώτης»

Metrosport Team13 Ιουνίου 2024

Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στο Metropolis 95.5  και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για τις εξελίξεις στον Ηρακλή και το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μάλιστα σχολίασε και την δυναμική που έχει ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Μονεμβασιώτης που θα αναλάβει τις τύχες του Ηρακλή.

Ο πολύπειρος προπονητής, στις δηλώσεις του, υποστήριξε μεταξύ των άλλων: «Βρέχει σήμερα στην Καστοριά, ο καιρός δεν είναι καλός. Και μάλιστα έχει και πολύ αέρα. Πάντως είμαστε καλά, τα δύο τελευταία χρόνια χαλαρώνουμε. Εγώ είμαι αισιόδοξος για τις εξελίξεις στον Ηρακλή. Από τον Ηρακλή μπορεί να πέρασα δύο φορές και η αλήθεια είναι πως κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να σωθεί. Όμως δεν τα καταφέραμε, εξαιτίας των εξωγενών παραγόντων που επικρατούσαν. Κάποιοι ήθελαν να σωθεί ο Αστέρας Τρίπολης και έριξαν χωρίς λόγο και αιτία τον Ηρακλή. Η συμπάθειά μου είναι δεδομένη για την ομάδα. Η πίκρα είναι πως έπεσε τότε η ομάδα χωρίς να το καταλάβουμε. Τότε είχαν ρίξει τον Ηρακλή. Με απασχολούν κάποια οικογενειακά προβλήματα, οπότε είναι δύσκολο αυτή την στιγμή να μπούμε σε διαδικασία συνεργασίας. Εάν βρούμε τις λύσεις….τότε ίσως να καταλήξουμε σε μία μορφή συνεργασίας. Εφόσον επιθυμεί ο νέος μεγαλομέτοχος.

Αναφερόμενος στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, ο κ.Παράσχος είπε: «Είναι ένας ισχυρός οικονομικός παράγοντας και παράλληλα ανεξάρτητος. Είναι φερέγγυος στα οικονομικά. Με αυτόν, μπορείς να το ξεχωρίσεις ότι ο λόγος του, είναι εγγύηση. Ειδικότερα σε αυτή την κατηγορία. Εάν γίνει πρωτάθλημα με 20 ομάδες σε αυτή την κατηγορία,. Θα υπάρξουν πολλά προβλήματα σε αρκετούς συλλόγους. Ο κ. Μονεμβασιώτης πάντως, θέλει να ανοιχθεί στην Βόρεια Ελλάδα. Έρχεται για να ανεβάσει τον Ηρακλή. Είναι απρόβλεπτος μεν, υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπό του. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα αποφασίσω, εάν μπορώ να ανταποκριθώ για το έργο αυτό».

Όσο για το ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που αρχίζει στην Γερμανία: «Θέλω να δω και πιστεύω ότι θα παρακολουθήσω, όλα τα παιχνίδια. Δεν θα γλυτώσει κανένα. Οσο για τα φαβορί, θα βάλω την Πορτογαλία ως πρώτη και σαν δεύτερη ομάδα, θα βάλω την Γαλλία. Έχει παικταράδες μέσα και πιστεύω ότι είναι η πληρέστερη Εθνική ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.