«Η Εθνική Ελπίδων, ο Τζόλης, ο Κούτσιας, ο Τζίμας και το μεγάλο διπλό πριν από 21 χρόνια»

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ομοσπονδιακός προπονητής στην εθνική ομάδα των Ελπίδων, μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για την μεγάλη προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.  Και κυρίως για το πως προσπαθεί ο ίδιος να αναδείξει την προσπάθεια των νέων παιδιών.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του είπε τα εξής:  “Δεν είναι εύκολο για εμένα, το να είσαι κάθε ημέρα στο γήπεδο, είναι μία καλή συνήθεια. Διάλεξα μία δουλειά που είναι πολύ καλή. Ευχαριστώ τον Κώστα Κωνσταντινίδη που με επέλεξε γι' αυτή τη θέση. Είναι ύψιστη τιμή να υπηρετώ την εθνική ομάδα. Και αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση να ακούω τον εθνικό ύμνο πριν από την έναρξη ενός αγώνα.

Όταν είσαι σε μία ομάδα, κάθε συνετός προπονητής συγκινείται. Με ρωτήσατε για αρκετούς παίκτες, μεταξύ των οποίων είναι και ο Τζόλης. Θα σας πω: Ο Χρήστος Τζόλης είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας και καταπληκτικός παίκτης. Ξεκίνησε πολύ καλά και στην ομάδα του και στην εθνική ομάδα. Δεν ξέρω εάν στην επόμενη κλήση θα είναι μαζί μας. Δεν το ξέρω ακόμη, θα δούμε. Υπάρχουν λίγες ημέρες μπροστά μας".

- Ο Τζίμας; Πως τα πάει;

“Είναι μικρότερος σε ηλικία, καταλαβαίνετε πως υπάρχει μία συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή. Σιγά - σιγά θα είναι στην εθνική ελπίδων. Τώρα είναι ο Κούτσιας και άλλα παιδιά που θα παίξουν στην εθνική Ελπίδων. Κοιτάξτε κάτι. Είναι μία δουλειά αρκετά δύσκολη, εάν δεν πίστευα ότι μπορώ να τα καταφέρω, δεν θα ήμουν εκεί. Σε λίγες ημέρες, πρέπει να κάνεις ομάδα. Αυτό που έγινε στην Ανδόρα, με αυτά που κάναμε, δείχνουμε πολύ απλά πως γινόμαστε ομάδα. Περνάμε την πίστη για τη νίκη στα παιδιά. Ακολουθούν τα παιχνίδια με την Κροατία και την Πορτογαλία. Πρέπει να έχουμε ομοιογένεια, να πιστεύουμε στην νίκη και ειλικρινά πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Είναι η αλήθεια, πως πρέπει να χτίσουμε μία ομάδα με τα καλύτερα αποτελέσματα”.

- Ήσουν βασικός στο τελευταίο διπλό του Άρη επί του Ολυμπιακού;

“Ναι το θυμάμαι, αυτό συνέβη πριν από 21 χρόνια. Ήμουν βασικός στην τελευταία εκτός έδρας νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού με τρομερή εμφάνιση του Κατεργιαννάκη, σε εκείνο το παιχνίδι. Θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες εκείνου του αγώνα και εκείνης της μεγάλης νίκης που είχε πετύχει ο Άρης”.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.