Γκονζάλες: «Μακάρι να έρθει ο Μουνιαϊν στον ΠΑΟΚ, είναι σπουδαίος παίκτης»

Metrosport Team12 Ιουνίου 2024

Στο Metropolis 95.5 μίλησε o Τόνι Γκονζάλες αναφερόμενος κυρίως στη μεταγραφολογία που αφορά τον 31χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό της Μπιλμπάο, Ικέρ Μουνιαϊν.

Ο παίκτης έχει προτάσεις και από το MLS και θα κληθεί σύντομα να αποφασίσει τι μέλει γενέσθαι. Κυρίως για το αν θα τον δελεάσει η προοπτική να έρθει στον Δικέφαλο που αγωνίζεται στα προκριματικά του champions League.

«Είμαι στο Κιλκίς με την οικογένειά μου, όπως γνωρίζετε εδώ και χρόνια. Στο Κιλκίς έχουμε… δροσιά. Το θερμόμετρο δείχνει, μόλις….. 42 βαθμούς κελσίου. Ασφαλώς και αστειεύομαι. Έχει πολλή ζέστη και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλους.

Με ρωτάνε συχνά: Ποιο είναι το πιο ωραίο που έχει το Κιλκίς;

Και τους απαντώ: Η Ταμπέλα προς τη Θεσσαλονίκη. Πάντως είναι μία πολύ ωραία πόλη, όπου μπορείς να μεγαλώσεις τα παιδιά σου με ασφάλεια» είπε αρχικά για την επιλογή του να παραμείνει στην Ελλάδα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μουνιαίν:

«Μακάρι ο Ικέρ να έρθει. Είναι σπουδαίος παίκτης. Αυτό το Πρωτάθλημα που κατακτήσαμε, τελικά μας έκανε πολύ καλό στον ΠΑΟΚ. Κρατήσαμε τον Κωνσταντέλια, και ο στόχος ο επόμενος είναι να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Ο Ικερ Μουνιαίν έχει περισσότερες από 500 συμμετοχές με την Μπιλμπάο. Κατέκτησε τρόπαια, φέτος πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου εναντίον της Μαγιόρκα, είναι αρχηγός της ομάδας τα τελευταία οκτώ χρόνια. Όλη αυτή η καριέρα, μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Δεν είναι βέβαιο τι θα κάνει, πρέπει να έχει κίνητρο ο παίκτης για να μπορέσει να προσφέρει στον ΠΑΟΚ.

Θα σας δώσω ένα απλό παράδειγμα. Ο Μαρσέλο που ήρθε στον Ολυμπιακό, πριν από μερικούς μήνες, ένα πολύ μεγάλο όνομα, δεν μπόρεσε να προσφέρει στον Πειραιά. Εύχομαι πάντως ο Μουνιαίν να έρθει. Έχουμε τον Σάστρε και τον Μπράντον, ας έρθει και ο Ικε Μουνιαίν στην Τούμπα για να προσφέρει».






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.