«Φιλικό παιχνίδι ΠΑΟΚ – Άρη στη Μελβούρνη, θα γίνει χαμός εάν διεξαχθεί ο τελικός εδώ»

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ένας από τους εκπροσώπους των Ελλήνων ομογενών, για μία ξεχωριστή αναμέτρηση που θα γίνει στην Αυστραλία και πιο συγκεκριμένα στην Μελβούρνη, ανάμεσα στις ομάδες του ΠΑΟΚ και του Άρη. 

Πρόκειται για φιλικό παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 13:00 τοπική ώρα Μελβούρνης και παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο εκπρόσωπος της ομάδας του ΠΑΟΚ, ο Πόλ Μαντζουράνης στις δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 προϊδέασε για το ξεχωριστό αθλητικό γεγονός. Και είπε τα εξής:

“Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Εμείς εκπροσωπούμε τον ΠΑΟΚ που ιδρύθηκε το 1979. Αντίπαλός μας, θα είναι ο Άρης που ιδρύθηκε το 1968. Το παιχνίδι θα γίνει στις 13:00 στη Μελβούρνη και περιμένουμε να προσέλθουν περισσότερα από 600 άτομα για να το παρακολουθήσουν. Πιστεύω ότι θα είναι κάτι το ξεχωριστό. Ποτέ ξανά, δεν είχε γίνει ένα τέτοιο παιχνίδι στο παρελθόν. Ειλικρινά ευχαριστώ για την πολύ μεγάλη ανταπόκριση. Στην Μελβούρνη ζουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ομογενείς.
Οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων, ανυπομονούν να ζήσουν ξεχωριστές στιγμές σε αυτό το παιχνίδι”.

Ρωτήθηκε ο Πολ Μαντζουράνης, ποια θα είναι η αντίδραση των Ελλήνων ομογενών, εάν και εφόσον ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, γίνει στην Αυστραλία και υποστήριξε: “Με μεγάλη μας χαρά, θα περιμένουμε να ακούσουμε ότι ο τελικός θα γίνει στην Αυστραλία. Εδώ, στη Μελβούρνη, το μεγαλύτερο γήπεδο έχει χωρητικότητα, 100.000 θεατών. Εάν αποφασιστεί να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου στην Αυστραλία, τότε πιστεύω ότι θα υπάρξει πολύ μεγάλη ανταπόκριση των Ελλήνων ομογενών. Εδώ στην Μελβούρνη ζουν χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Μακάρι να συμβεί, εμείς θα περιμένουμε”.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.