Αποστολίδης: «Έκλεισαν τον Μαρινάκη σε ένα μπουκάλι, αν ανοίξουν τον φελό θα ξεχυθούν ευωδίες»

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο γνωστός νομικός Μπάμπης Αποστολίδης που κλήθηκε να σχολιάσει όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με αφορμή τα επαίσχυντα συνθήματα που ακούστηκαν εναντίον της μητέρας του πρωθυπουργού, από οπαδούς του Ολυμπιακού στην Λιβαδειά αλλά και  το απαράδεκτο πανό που αναρτήθηκε επίσης στην Λιβαδειά, εναντίον του προέδρου της ΕΠΟ και της οικογένειας του.

Ο κ. Αποστολίδης είπε τα εξής: «Έπρεπε να κατέβει το πανό στη Λιβαδειά, έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας, δεν έπρεπε να αρχίσει καν το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό. Όλα αυτά που συμβαίνουν, ασφαλώς και δεν προέρχονται από ένα πέναλτι που δόθηκε στην Λεωφόρο πριν από λίγες ημέρες. Είναι βαθύτερα τα αίτια. Και όλοι το αντιλαμβάνονται. Ο Αυγενάκης αλήθεια, ο υφυπουργός αθλητισμού που είναι; Γιατί δεν εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα; Γιατί είναι εξαφανισμένος ο Αυγενάκης; Εδώ που τα λέμε το θέμα δεν είναι το πέναλτι. Έχει να κάνει κυρίως με τις παρακολουθήσεις προσωπικοτήτων. Το φτωχό μου το μυαλό λέει, πως επειδή ήθελαν να «πιάσουν» τον Μαρινάκη, τον παρακολουθούσαν. 

Οι άλλοι εξωθεσμικοί παράγοντες τι έκαναν; Τι θέλετε τώρα να ξεχάσουμε τις παρακολουθήσεις επί ΣΥΡΙΖΑ; Θέλουν μόνο τους δικούς τους ανθρώπους. Θέλουν να ακούν κάτι μεμπτό. Και ύστερα κλείνουν το μπουκάλι, βάζουν την τάπα και τον έχουν, τον κάθε έναν, στην γωνία. Δεν γίνεται επί τρία χρόνια να παίρνει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα και για ένα πέναλτι να συμβαίνει αυτό που βλέπουμε. Νομίζω ότι έκλεισαν τον Μαρινάκη στο μπουκάλι. Αν ανοίξουν τον φελό, θα ξεχυθούν ευωδίες. Αντιδρά με αυτό τον τρόπο η άλλη πλευρά, δηλαδή η πλευρά του Μαρινάκη, ως αντίδραση των όσων έχουν αποθησαυρίσει οι απομαγνητοφωνήσεις. Ανέκαθεν είχαμε παρακολουθήσεις. Δεν θυμάστε τις κασέτες του Τόμπρα; Εδώ είχαν κατορθώσει οι δικοί μας να υποκλέπτουν συνομιλίες των Αμερικανών με τα παλιά συστήματα παρακολούθησης. Γίνεται μία μάχη που έχει αντίκρισμα. Για ένα πέναλτι δεν δικαιολογείται τέτοια φασαρία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.