«Φίλε Παναγιώτη Βαρούχα, κάνε μας την χάρη με τις αναλύσεις σου»

Metrosport Team19 Φεβρουαρίου 2024

Ο Παναγιώτης Κούτρης καθηγητής διαιτησίας επί σειρά ετών με παρέμβασή του στο Metropolis 95,5 είπε κυρίως για την φάση του γκολ του ΠΑΟΚ, αλλά και για την δεύτερη κίτρινη που δεν δόθηκε στον Πασχαλάκη στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι της Τούμπας.


Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κούτρης τόνισε πως οι Γερμανοί διαιτητές δεν δίνουν φάουλ σε αυτές τις φάσεις, σαν αυτή του Κωνσταντέλια. Από την οποία προήλθε το γκολ του ΠΑΟΚ. Και τόνισε ότι έγιναν και άλλες 20 παρόμοιες φάσεις σε όλο τον αγώνα, στις οποίες ο διαιτητής δεν σφύριξε καν παράβαση.

Στις τοποθετήσεις του, ο κ. Κούτρης είπε:

“Άκουσα τον Βαρούχα στην Αθλητική Κυριακή και όλα όσα έλεγε. Δεν είδαμε ότι έγιναν παρόμοιες φάσεις τουλάχιστον 20 σε όλη την διάρκεια του αγώνα, σαν αυτή του Κωνσταντέλια και δεν δόθηκαν φάουλ; Γιατί έπρεπε να δοθεί φάουλ στον Κωνσταντέλια, από την στιγμή που δεν δόθηκαν φάουλ σε πανομοιότυπες φάσεις, σε όλη την διάρκεια του ντέρμπι; Πως κρίνουν και σχολιάζουν λοιπόν ορισμένοι;

Αλήθεια δεν ήταν δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Πασχαλάκη; Ο οποίος έπιασε την μπάλα και δεν άφηνε τον Τόμας να την πάρει για να εκτελέσει το κόρνερ; Τώρα φίλε Παναγιώτη Βαρούχα, κάνε μας την χάρη με τις αναλύσεις σου”.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.