Μπίλλιας για fly over: «H κατάσταση θα συνεχίσει να είναι αυτή που βιώνουν οι συμπολίτες μας τις ώρες αιχμής»

Metrosport Team13 Νοεμβρίου 2023

Ο αντιδήμαρχος Πάρις Μπίλλιας μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για τις εργασίες που ήδη έχουν ξεκινήσει στην περιφερειακή οδό για το Fly over.

Ο κ. Μπίλλιας στις δηλώσεις του είπε τα εξής: Είναι λογικό να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Υπάρχουν βεβαίως πράγματα που δεν έχουν γίνει. Πρέπει για κάθε πολίτη, να υπάρχει πρόσβαση στην ενημέρωση και φυσικά να βρει ο καθένας τις εναλλακτικές διαδρομές του, ειδικά τις ώρες αιχμής. Είναι ένα έργο απαραίτητο για τη Θεσσαλονίκη. Αυτό δεν το συζητάμε.

H κατάσταση θα συνεχίσει να είναι αυτή που βιώνουν οι συμπολίτες μας τις ώρες αιχμής, κυρίως το πρωί. Μία λωρίδα θα είναι κλειστή, αυτό προβλέπεται από την σύμβαση που έχει υπογραφεί. Ο περιφερειακός δρόμος θα λειτουργεί με δύο λωρίδες αντί για τρεις. Εάν είχε τελειώσει το Μετρό, θα λειτουργούσε καλύτερα, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα για τους Θεσσαλονικείς και όσους έρχονται στη Θεσσαλονίκη από την ευρύτερη περιφέρεια. Με τις δημόσιες συμβάσεις δεν μπορείς να είσαι πάντα σίγουρος».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.