Τζόκερ: «Δεν πιστεύω ότι θα εμφανιστεί ο νικητής των 6,1 εκατ. ευρώ»

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε για τον μεγάλο νικητή του τζόκερ των 6,1 εκατ. ευρώ, ο πράκτορας του ΟΠΑΠ, στο πρακτορείο του οποίου παίχθηκε το χρυσό δελτίο.  

Ο Θεσσαλονικιός έπαιξε το δελτίο του με τρία ευρώ και κέρδισε, 6,1 εκατομμύρια ευρώ. Είναι αυτό που λένε, εάν έχεις τύχη, διάβαινε...

O Άκης Ξανθόπουλος ανέφερε για το τυχερό δελτίο: «Έχουμε βγάλει και άλλα μεγάλα ποσά και άλλοι κατάφεραν και κέρδισαν. Και τι ποσό αλήθεια κέρδισε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, τον οποίο δεν γνωρίζω. Έπαιξε με τρία ευρώ μία απλή στήλη. Πήρε το στυλό του, έβαλε τα νούμερά του και σήμερα είναι ο άνθρωπος σε άλλη διάσταση. Δεν γνωρίζω ποιος είναι και το λέω ειλικρινά. Σιγά μην μάθουμε ποιος είναι. Δεν πιστεύω ότι θα εμφανιστεί. Δεν έχουμε εικόνα από τα δελτία ποιος είναι. Μόνο γνωρίζουμε ότι παίχτηκε αυτό το δελτίο στο δικό μας πρακτορείο».

Ρωτήθηκε ο κ. Ξανθόπουλος εάν περιμένει κάποιο δώρο από τον τυχερό νικητή και απάντησε με τον εξής τρόπο: «Δωράκι; Αυτό εξαρτάται από τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Σε ορισμένες περιπτώσεις έδωσαν οι τυχεροί δωράκια στο πρακτορείο και σε κάποιες άλλες δεν έδωσαν. 
Σοκολάτα ούτε στον μικρό μου δεν δίνω. Ότι νομίζει ο νικητής για να μου δώσει είναι καλοδεχούμενο. Εάν σε πω τι είναι στο μυαλό μου, και μου τα δώσει, θα με κυνηγάνε μετά. Δεν έχω πρόβλημα. Με... 100 ευρώ, θα σε κεράσω και εσένα».









Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.