Μέτρησε η εμπειρία και επικράτησε ο Ηρακλής Αμμουδιάς του ΠΑΟΠ Ν. Αμισού

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2024

Tην εξαιρετική τoυ πορεία στο ξεκίνημα της αγωνιστικής σαιζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον πρώτο όμιλο συνέχισε ο Ηρακλής Αμμουδιάς Σερρών κερδίζοντας με 3-0 στη Νέα Αμισό τον τοπικό ΠΑΟΠ που δεν μπόρεσε να συνδυάσει το πρώτο του φετινό ματς στο γήπεδο του μετά τις εργασίες που έγιναν με θετικό αποτέλεσμα.

Δίκαιη η επικράτηση για τους φιλοξενούμενους που χωρίς να εντυπωσιάσουν εκμεταλλεύτηκαν τις λιγοστές ευκαιρίες που υπήρχαν στο ματς και φυσικά μέτρησε σε αυτό η εμπειρία και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών που έχει και γνωρίζουν καλά την κατηγορία, αντίθετα με τον ΠΑΟΠ που έχει μια από τις πιο νεανικές και άπειρες ομάδες της κατηγορίας.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος, μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο 15λεπτό, ο Ηρακλής στο πρώτο του σουτ στην αντίπαλη εστία βρήκε δίχτυα.

Στο 16’ ο Γιαννόπουλος έκανε ένα πολύ έξυπνο συρτό σουτ έξω από την περιοχή που αιφνιδίασε τον Μιχαηλίδη και κατέληξε στη γωνία της εστίας του για το 0-1.

Το ματς και πάλι δεν είχε ρυθμό, δεν είχε ευκαιρίες και στο 32’ από ένα αβίαστο λάθος στον άμυνα του ΠΑΟΠ ο πολύπειρος μέσος Τζελίδης πλάσαρε εύστοχα από κοντά διαμορφώνοντας το 0-2.

Ο ΠΑΟΠ παρότι για ένα ακόμη ματς είχε δύο αναγκαστικές αλλαγές, με την είσοδο Μίλτου Ιωαννίδη και Ραφαήλ Θεοδοσιάδη μπήκε με καλή διάθεση και επιθετικότητα στο β’ μέρος, είχε δύο απειλές στην αντίπαλη εστία και ζήτησε πέναλτι στο 57’ σε μαρκάρισμα του Φιλιππίδη στον Ιωαννίδη με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Δύο λεπτά μετά κρίθηκαν όλα με τον εξτρέμ του Ηρακλή Καρυοφύλλη να κάνει εξαιρετική ενέργεια μέσα στην περιοχή και έξοχο πλασέ στη γωνία της εστίας για το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης χωρίς ουσιαστικά ευκαιρία για καμία από τις δύο ομάδες στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Τσιλίκας Αναστάσιος με βοηθούς Γεοργαντέλη – Δεδονάκη του συνδέσμου Καβάλας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης): Μιχαηλίδης Παύλος, Μιχαηλίδης Κώστας, Κερεμίδης(36΄λ.τ. Σουμπάκης), Φερσιζίδης, Βραμέντζαλης, Μητρούσης Στέφανος(46’ Ιωαννίδης Μίλτος), Αθανασιάδης Θέμης(46’ λ.τ. Θεοδοσιάδης), Γεωργιάδης Δημήτρης(76’ Λουκίδης), Προκοπίου(1’ λ.τ. Παπατέρπου), Οικονομίδης Χρήστος, Σουβλέρης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ(Παντελής Κρυστάλλης): Κουτογλίδης, Μαλανδρής, Φιλιππίδης(76’ Γκάλιος), Κασμερίδης, Καρυοφύλλης, Καρατλίδης(74’ Ταράσης), Τζελίδης(66’ Ζιάκας), Γιαννόπουλος(85’ Παρίσης), Παπαδόπουλος Γιάννης, Τριανταφυλλάκος, Σένια(66’ Κωνσταντινίδης).

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.