Μεταμόσχευση Μαλλιών: Η τριχόπτωση δεν είναι ανίκητη!

Metrosport Team06 Ιουνίου 2024

Τριχόπτωση. Μια λέξη που προκαλεί φόβο σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Μια πάθηση που δεν κάνει διακρίσεις και μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και στην ψυχολογία.

Σήμερα, σε αντίθεση με το παρελθόν, η τριχόπτωση μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά μέσω της σύγχρονης μεταμόσχευσης μαλλιών DHI Direct Hair Implantation που διαρκεί ελάχιστες ώρες και προσφέρει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, για πάντα.

Διάγνωση τριχόπτωσης: Το πρώτο βήμα

Στην DHI Θεσσαλονίκης, η θεραπεία της τριχόπτωσης ξεκινάει πάντα από τη σωστή διάγνωση που πραγματοποιείται με το πιο προηγμένο σύστημα στον κόσμο. Πρόκειται για τη Διάγνωση Τριχόπτωσης DSA που περιλαμβάνει μια σειρά από καινοτόμα διαγνωστικά τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων αποκαλύπτουν τα ακριβή αίτια της απώλειας μαλλιών και αποτελούν τον οδηγό για το πλάνο θεραπείας που πρέπει να ακολουθήσει ο ασθενής. Με αυτό τον τρόπο, καταρτίζεται εξατομικευμένο θεραπευτικό πλάνο για κάθε ασθενή.

Η καλύτερη Μεταμόσχευση Μαλλιών

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών αποτελεί την πλέον δημοφιλή και αποτελεσματική θεραπεία για την οριστική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Η προηγμένη τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών DHI Direct Hair Implantation, προσφέρει μέγιστη φύτρωση και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί μια ζωή! Σε αντίθεση με τις παλαιότερες μεθόδους – FUT και FUE - που δυστυχώς εξακολουθούν να προσφέρονται από πολλές κλινικές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η τεχνική της DHI είναι ανώδυνη και δεν περιλαμβάνει νυστέρια, ράμματα και τομές αφού η μεταμόσχευση γίνεται τρίχα- τρίχα, κατευθείαν από την δότρια στη λήπτρια περιοχή. Επιπλέον, ο ασθενής δεν χρειάζεται να ξυρίσει τα μαλλιά του για τη συνεδρία και έτσι, μπορεί να επιστρέψει στην εργασία και τις καθημερινές του δραστηριότητες μια μόλις μέρα μετά τη συνεδρία. Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί πως στην DHI Θεσσαλονίκης όλες οι συνεδρίες εκτελούνται αποκλειστικά και μόνο από έμπειρους γιατρούς που έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από την London Hair Restoration Training Academy, την πρώτη και μοναδική Ακαδημία για την εκπαίδευση ιατρικού προσωπικού στις θεραπείες τριχόπτωσης.

Μαλλιά για πάντα!

Τα αποτελέσματα της Μεταμόσχευσης Μαλλιών DHI Direct Hair Implantation αρχίζουν να γίνονται ορατά δυο μήνες μετά τη συνεδρία ενώ το τελικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται δώδεκα μήνες μετά. Τα νέα μαλλιά δε διαφέρουν σε τίποτα από τα υπόλοιπα αφού μεγαλώνουν και συμπεριφέρονται απόλυτα φυσιολογικά ενώ μπορούν κουρευτούν και να δεχθούν οποιοδήποτε καλλυντικό προϊόν περιποίησης όπως, τζελ, πομάδες και λακ.

Με την προηγμένη τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών DHI Direct Hair Implantation το αποτέλεσμα είναι 100% φυσικό και κανείς δε μπορεί να καταλάβει ότι έχει προηγηθεί οποιαδήποτε επέμβαση ή θεραπεία.

DHI, το αποτέλεσμα μετράει!

Το DHI Global Medical Group ιδρύθηκε το 1970 στην Καλιφόρνια από τον Κωνσταντίνο Γιώτη που έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως ως “ο άνθρωπος που άλλαξε τον κόσμο της μεταμόσχευσης μαλλιών”. Σήμερα, με περισσότερες από 75 κλινικές σε όλο τον κόσμο και πάνω από 250.000 ικανοποιημένους ασθενείς, το DHI Global Medical Group αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στη διάγνωση, πρόληψη και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού.

Κλείστε σήμερα το δικό σας διαγνωστικό ραντεβού με την έμπειρη ιατρική ομάδα της DHI Θεσσαλονίκης.

DHI Θεσσαλονίκης

Τσιμισκή 99

Τηλεφωνικό κέντρο: 231 026 4527

www.dhi.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.