Μεταγραφικό μπαμ από το Mega με... Φαίη Σκορδά!

Metrosport Team05 Αυγούστου 2024

Η Φαίη Σκορδά τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στο Mega. Ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας (5/8) επίσημη ανακοίνωση για τη συνεργασία της παρουσιάστριας με τον σταθμό.

«Το MEGA υποδέχεται με χαρά τη Φαίη Σκορδά στην τηλεοπτική του οικογένεια! Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει εδώ από όπου ξεκίνησε το ταξίδι της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και έχτισε ισχυρούς δεσμούς με τους τηλεθεατές. Παρουσιάστρια με μεγάλη εμπειρία, έχει δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό ύφος στην τηλεόραση.

Πάντοτε ευγενική και άμεση στην επικοινωνία της με το τηλεοπτικό κοινό, η Φαίη Σκορδά επιμένει όλα αυτά τα χρόνια στην κλασική ψυχαγωγία. Άνθρωπος με αυξημένο το αίσθημα της ενσυναίσθησης για όσα συμβαίνουν γύρω μας, διαχειρίζεται με σεβασμό και διακριτικότητα τους καλεσμένους της αποδεικνύοντας πως οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις μπορούν να είναι προσωπικές.

Έχοντας καταστήσει το όνομά της συνώνυμο με το πρωινό στη μικρή οθόνη, στέκεται με άνεση και δεξιότητα απέναντι σε όσα απασχολούν σήμερα τη σύγχρονη γυναίκα, αλλά και τον τηλεθεατή γενικότερα. Η Φαίη Σκορδά έρχεται να αφήσει το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, μέσα από το νέο πρόγραμμα του MEGA.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν».

Στην τελική ευθεία το νέο πρωινό της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά, όπως έχει γράψει το Τηλεκοντρόλ του Reader, απολαμβάνει τις διακοπές της στη Χαλκιδική ωστόσο βρίσκεται σε διαρκείς επικοινωνίες με τους συνεργάτες της και κυρίως με τη νέα αρχισυντάκτρια της εκπομπής της Άννα Ορφανουδάκη για το στήσιμο της πρωινής εκπομπής του Mega.

Πάνω στο τραπέζι όπως πρώτο είχε γράψει το Reader παραμένει ο τίτλος «Πρωινό mou» που διατηρείται στην ταινιοθήκη του Mega ωστόσο εξετάζονται και άλλες εναλλακτικές.

Όσον αφορά στο πάνελ θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενώ τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα σε ρόλο βασικού σχολιαστή θα είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Επίσης φαίνεται πως «κλειδώνει» και η Νάνσυ Νικολαϊδου που είχε παρουσία τις τρεις προηγούμενες τηλεοπτικές σεζόν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Αναζητούνται ένα με δύο ακόμη άτομα ενώ η σύνθεση της συντακτικής ομάδας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Η εκπομπή θα ξεκινά στις 9.30 το πρωί (ίσως και λίγο νωρίτερα αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες) και θα έχει και ενημέρωση. Θα είναι δηλαδή infotainment.

Τη στήλη των ζωδίων θα έχει η Βίκη Παγιατάκη ενώ δεν έχει κλειδώσει ακόμη το πρόσωπο στην ενότητα της μαγειρικής με τα δύο ονόματα που ακούγονται έντονα να είναι αυτά του Βασίλη Καλλίδη και του Δημήτρη Σκαρμούτσου. Παρουσία στην εκπομπή θα έχει και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου λόγω της ευρύτερης συνεργασίας της με την Alter Ego αλλά όχι καθημερινή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.