Μεταγραφή από... Σουηδία για Πιερικό

Δημήτρης Καλαϊτζής05 Ιουλίου 2024

Μεταγραφή από...Σουηδία για Πιερικό! Οι ''μελανόλευκοι'' προχώρησαν στην πρώτη τους μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας σεζόν, καθώς ένταξαν στο δυναμικό τους τον τερματοφύλακα, Ορέστη Μένκα. 

Πρόκειται για τον 32χρονο γκολκίπερ, ο οποίος έπαιζε τα τελευταία χρόνια στη Σουηδία με τις φανέλες των Ακρόπολις και Βάσαλουντ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Δόξα Δράμας, Αιγινιακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναχαϊκή και Λεβαδειακό. 

Η ανακοίνωση:

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον Ορέστη Μένκα, που αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση για τη σεζόν 2024-2025. 

Ο 32χρονος τερματοφυλακας (17/7/1992) υπέγραψε το συμβόλαιο του την Παρασκευή (5/7) και θα φορέσει τα "μελανολευκά" μετά την θητεία του σε Δόξα Δράμας, Αιγινιακο, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναχαϊκη, Λεβαδειακο και τις σουηδικές Ακρόπολις και Βάσαλουντ. 

Με τη φανέλα της Δόξας Δράμας τη σεζόν 2018-2019 είχε αναδειχθεί καλύτερος τερματοφυλακας της σεζόν στη Football League από τον ΠΣΑΠ. Στη φωτογραφία ο Ορέστης Μένκα με τον γενικό αρχηγό του Πιερικου, Θωμά Κυπαρισση, που τον καλωσόρισε στη νέα του ομάδα.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.