Μεταγραφές ΠΑΟΚ: Υπομονή και επιμονή!

Metrosport Team01 Ιουλίου 2024

Γράφει ο: ΘΑΝΟΣ ΜΠΟΥΖΑΣ

Ευχή όλων μας είναι ο ΠΑΟΚ να ενισχυθεί το δυνατόν περισσότερο προκειμένου να εμφανιστεί πιο δυνατός από πέρυσι στο πρωτάθλημα αλλά και στους επερχόμενους αγώνες της Ευρώπης. Αλήθεια είναι ότι πέντε-δέκα μέρες αφού ο Δικέφαλος κατέκτησε με τον πιο ιδεατό τρόπο, μέσα στο Χαριλάου, το πρωτάθλημα, όλοι μας αρχίσαμε σιγά-σιγά να διερωτόμαστε για το μεταγραφικό επερχόμενο μέλλον. Στην αρθρογραφία έχει τοποθετηθεί μπροστά μας ένας μονόδρομος που σχεδόν σε εξαναγκάζει να ασχοληθείς με την ενίσχυση της ομάδας και τίποτε άλλο. Ούτε το πρωτάθλημα Ευρώπης ενδιαφέρει σε ανάλογο επίπεδο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ούτε κάποια πολύ σημαντική είδηση.

Από το πρωί ως το βράδυ, η πλειοψηφία των οπαδών ρωτά και θέλει να μάθει αν τελείωσε το ζήτημα με τον Κεντζιόρα, αν «αφυπνίσθηκε» ο Μεϊτέ ή κι αν ακούστηκε έστω και μια φημολογία για μετακίνηση του Κοτάρσκι. Οι ερωτήσεις προς εμάς είναι τόσες πολλές που ειλικρινά μας δημιούργησαν πρόβλημα απαντήσεων. Πρόσφατα προέκυψε και η φημολογία για μεταγραφή του Σαμάτα. Δημοσιεύματα από την Αφρική θέλουν τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει δεχθεί και να έχει συμφωνήσει σε πρόταση που του έχει κάνει η Σαουδαραβική Αλ Χολούντ για τον Τανζανό φορ. Φυσικά τίποτε δεν έχει κάποια αξία πριν οριστικοποιηθεί. Ωστόσο το αρνητικό της υπόθεσης έχει να κάνει ότι ασχολούμαστε με παραμονή παικτών που τον Μάιο θεωρούσαμε δεδομένη.

Για παράδειγμα ο κόσμος -και μεις μέχρι πρόσφατα- δεν γνώριζε ότι δεν ισχύει, τουλάχιστον έως τώρα, η δυνατότητα ενός παίκτη να φύγει από κράτος που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση. Αυτό ίσχυσε για περιορισμένο χρονικό διάστημα το 2023. Κατά συνέπεια αυτός είναι και ο λόγος που ο Κεντζιόρα δεν έχει λύσει ακόμη το θέμα του. Τα αρνητικά σημάδια στο μονόδρομο των μεταγραφών σβήνουν όταν τελειώσει θετικά το ζήτημα απόκτησης ενός σημαντικού ποδοσφαιριστή. Το ότι κατάφερε πέρυσι ένα ποδοσφαιρικό θαύμα η ομάδα δε σημαίνει ότι μπορεί να το επαναλάβει και φέτος αν παραμείνει η ίδια. Αυτό το γνωρίζει ακόμη και ο πιο απαίδευτος με το ποδόσφαιρο φίλαθλος. Ο κ. Σαββίδης προφανώς έχει δώσει τις κατευθύνσεις τόσο σε θέσεις μετά από επικοινωνία με τον προπονητή όσο και σε κόστος. Δυστυχώς πρέπει να αντιληφθούμε ότι θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε πολλά ονόματα, προσφορές, αρνήσεις. Κάποια θα ισχύουν και κάποια θα είναι είτε μια αβάσιμη φημολογία ή προσπάθεια μάνατζερ να προωθήσουν τους πελάτες τους.

Εξαιτίας των παραπάνω ατόνησε για να μην πούμε σμικρύνθηκε το μέγεθος της αξίας του ερχομού του Καμαρά. Ένας παίκτης ενδεκάδας που μπορεί να κάνει τη διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ. Συμπερασματικά θεωρούμε ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή πλην της υπομονής. Ο μόνος τρόπος πίεσης είναι , όσο κι αν μοιάζει περίεργο, η αγορά εισιτηρίων διαρκείας από τους ΠΑΟΚτσήδες που έχουν τουλάχιστον αυτή τη δυνατότητα. Ελπίζουμε η διοίκηση να συνεχίσει να κινείται στη λογική της παραμονής του Κωνσταντέλια και να προσδώσει στον Δικέφαλο ότι είναι εφικτό προκειμένου η ενδυνάμωση του να του δώσει πολλές πιθανότητες πρόκρισης στους 36. Είναι σίγουρο ότι μια τέτοια πρόκριση θα επιφέρει επιπλέον ενίσχυση με τις «τελικές» μεταγραφές του Αυγούστου και Σεπτεμβρίου και θα αποτελέσει το μέγιστο κίνητρο για να γεμίζει η Τούμπα σε κάθε παιχνίδι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.