Μεταγραφές ΠΑΟΚ: Συνωστισμός ονομάτων, με τον κόουτς απόλυτα αποστασιοποιημένο

Δημήτρης Μπούζας27 Αυγούστου 2024

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ για την ευρωπαϊκή πρόκριση της ομάδας τους, είναι λογικό να επικεντρώνουν στην προσοχή και το ενδιαφέρον τους στην μεταγραφική δραστηριότητα, με την ελπίδα βέβαια της ενίσχυσης του ρόστερ, η οποία θεωρείται εκ των πραγμάτων αναγκαία. Έχοντας κατά νου και αδυνατώντας να ξεχάσουν πως αιτία του αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν η πλημμελέστατη και μη έγκαιρη απόκτηση παικτών εγνωσμένης αξίας που θα βοηθούσαν ώστε να γίνει εφικτή και προσβάσιμη η προσέγγιση της μοναδικής και ιστορικής αυτής διάκρισης, παρακολουθούν άγρυπνα τα όσα διακινούνται επισήμως και ανεπισήμως για το «φλέγον» θέμα.

Επί του προκειμένου, αν κάτι τους ενοχλεί, προφανώς και τους ανησυχεί, είναι ο περιορισμένος χρόνος που έμεινε και ο συνωστισμός ονομάτων που κυριολεκτικά τους ζαλίζει και δεν τους επιτρέπει κατά κάποιο τρόπο, να επικεντρωθούν σε «κάτι» το συγκεκριμένο. Ένα, δύο, τρία ονόματα βρε αδερφέ, που να αντιστοιχούν σε ότι έχει ανάγκη το ρόστερ. Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο δηλαδή από τρεις ποιοτικές προσθήκες. Κάτι τέτοιο για την ώρα δεν φαίνεται ξεκάθαρα στον ορίζοντα για να είμαστε ειλικρινείς, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Μάλιστα με τον χρόνο που απομένει να πιέζει επικίνδυνα. Σε όλα τα παραπάνω οι φίλοι των πρωταθλητών προσθέτουν και την εδώ και αρκετό καιρό περίεργη συμπεριφορά και τοποθέτηση του κόουτς, σε ότι αφορά την μεταγραφική δραστηριότητα και αναγκαιότητα ενίσχυσης της ομάδας. Οι αντιδράσεις του Ραζβάν όταν ερωτάται από τους εκπροσώπους του Τύπου για το συγκεκριμένο θέμα δεν διαφέρουν από «εκρήξεις» δυσαρέσκειας και ανυπόφορης ενόχλησης. Το «θέμα» που υπάρχει επί του προκειμένου, ασφαλώς και είναι σοβαρό. Με τα σενάρια τα οποία διακινούνται από τους πρωταθλητές να φτάνουν μέχρι στο σημείο να αναφέρονται σε διαστάσεις απόψεων σε υψηλό επίπεδο.

Θα λέγαμε πως είναι καιρός όλα αυτά τα περίεργα και ανησυχητικά να αρχίσουν να απομακρύνονται από τον… «όλο οργανισμό», αλλά και από την… Τούμπα, γιατί μόνο καλό δεν κάνουν. Η νέα χρονιά ξεκίνησε, τα πρώτα βήματα έγιναν προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι πολύ νωρίς βέβαια για ύμνους και δοξολογίες, όμως θα είναι και πολύ αργά αν δεν «ξυπνήσουν» άμεσα οι καθ ύλην αρμόδιοι και δεν αφήσουν στην άκρη τις όποιες ανόητες και επικίνδυνες αντιπαλότητες και αντιπαραθέσεις έχουν μεταξύ τους και μπορούν να προκύψουν για τον οποιοδήποτε λόγο. Θα ήταν πολύ χρήσιμο τόσο η διοίκηση, τόσο και ο κόουτς, γιατί όχι και ο μεγαλομέτοχος, να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να συζητήσουν με σοβαρότητα όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά και που ενδέχεται να προκύψουν. Η νέα χρονιά θα είναι που δύσκολη. Οι ανταγωνιστές συνεχώς ενισχύονται και με μεταγραφές ποιότητας. Όπως επίσης όμως και στο Γιουρόπα Λιγκ θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι ομάδες που υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ, δεν έχουν καμία σχέση με τις αντίστοιχες του Κόνφερενς Λιγκ. Τελευταία περίπτωση ευνοϊκής κλήρωσης μπορεί να θεωρηθεί αυτή που έφερε αντίπαλο την Σάμροκ Ρόβερς.

ΥΓ: Η… αεράτη πώληση του Τσιγγάρα απέδειξε ότι κάποιοι διαθέτουν μεγάλες δεξιότητες στις πωλήσεις, αλλά μπερδεύονται πολύ τακτικά στις… αγορές.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.