Μεταγραφές Αιγινιακού και Αλεξάνδρειας-Νέα Πανθρακικού, Αβατου, Αλεξάνδρειας, Παραλιμνίου

Χρήστος Λιάπης28 Αυγούστου 2024


Ο Βασίλης Χατζηδίμπας επέστρεψε στον Αιγινιακό, έπειτα από μικρή διακοπή λιγότερη των δύο μηνών, όταν είχε ανακοινωθεί από τη Νίκη Ευκαρπίας. 

Έτσι ο έμπειρος πολυσύνθετος παίκτης θα αγωνιστεί για τρίτη συνεχή χρονιά στην ομάδα του Αιγινίου

ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Προχώρησε στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Καραγιάννη. Ο νεαρός, γεννηθείς το 2005 δεξιοπόδαρος ακραίος μπακ και εξτρέμ ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών του ΑΡΗ ( Κ19) και πέρυσι αγωνίστηκε στον Μεγ. Αλέξανδρο Μαρίνας στ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη προπόνηση του Πανθρακικού Β' στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Κλειτσιώτης και ο Τεχνικός Διευθυντής Κώστας Νικολαϊδης μίλησαν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, αναλύοντας το πλάνο τους και ζητώντας συνέπεια και πειθαρχία, προκειμένου να τιμήσουν τη φανέλα με την οποία αγωνίζονται.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Ο Αρης θα παίξει για το κύπελλο Ελλάδας με τον Βύρωνα Καβάλας και ο προπονητής του Κ. Μπεδρελής είπε: «Δεν είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο, πιστεύω όμως ότι οι ποδοσφαιριστές θα δείξουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη».

Ακαδημία του ΠΑΟΠ Ν. Αμισού: Εναρξη της συνεργασίας της με το Δραμινό προπονητή Κώστα Ορφανίδη ο οποιος τα προηγούμενα 9 χρόνια ήταν προπονητής της Ακαδημίας της ΑΕ Αμπελόκηπων.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της ομάδας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.