Θεσσαλονίκη-Μεσίτης για την πώληση «μαμούθ» στη Λ. Νίκης: «Γίναμε... Μονακό!»

Metrosport Team09 Μαΐου 2024

Έναντι του υπέρογκου ποσού των 2,6 εκατομμυρίων ευρώ πωλήθηκε σπίτι που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Νίκης στη Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνοντας το υψηλό κτηματομεσιτικό ενδιαφέρον στην πόλη.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για διαμέρισμα επιφάνειας άνω των 210 τ.μ. με θέα στο Θερμαϊκό, το οποίο αγοράστηκε από κάτοικο του εξωτερικού έναντι του ποσού των 2,6 εκατομμυρίων ευρώ, με τη βοήθεια της εταιρείας κτηματομεσιτικών υπηρεσιών Engel & Völkers.

Όπως αποκάλυψε ο μεγαλομεσίτης της πόλης, Παναγιώτης Λιάγκας, στον αέρα του Metropolis 95.5: «Μονακό γίναμε! Υπάρχει πολύ μικρή προσφορά στη Λεωφόρο Νίκης σε ακίνητα, οι τιμές έχουν ανέβει πολύ τελευταία. Κυμαίνονται από 7.000 ευρώ στα παλιότερα σπίτια ανά τετραγωνικό και μπορούν να φτάσουν μέχρι 11-12 χιλιάδες ευρώ. Ένα σπίτι 100 τετραγωνικών θα τα πληρώσετε 1,2 εκατομμύρια σε πολυκατοικία 30ετίας.

Τέτοια σπίτια τα αγοράζουν Ελληνοαμερικάνοι. Ενδιαφέρον υπάρχει από άλλους 2-3 δυνατούς Βαλκάνιους. Ένα με ενάμιση εκατομμύρια τα δίνουν εύκολα, ειδικά οι Βαλκάνιοι όπως Ρουμάνοι και Βούλγαροι που αγαπούν τη Θεσσαλονίκη. Η πόλη γενικά αναβαθμίζεται. Φυσικά περιμένουν όλοι και τη λειτουργία του μετρό, θα ανέβουν πάλι τα ακίνητα, ειδικά αυτά που θα είναι πάνω από τη Τσιμισκή κοντά στις στάσεις του μετρό. Κάποια στιγμή γύρω στο 2025 θα διορθωθούν τα πράγματα».


View on Vocaroo >>



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.