Viral φαίνεται πως έγιναν τα... νεύρα του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος εξοργίστηκε με τον διαιτητή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ίντερ Μαϊάμι και Σάρλοτ στο MLS.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο Αργεντίνος σταρ έγινε έξαλλος με τον διαιτητή του αγώνα, τον οποίο και αποκάλεσε «πουτ@ν@ς γιο».
Ο εκνευρισμός του Μέσι, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1 - 1 στην αναμέτρηση των δυο ομάδων, προέκυψε ότι έκρινε πως ο διαιτητής τους «έκλεψε» ένα πέναλτι, το οποίο ενδεχομένως θα άλλαζε το σκορ του αγώνα.
Για την ιστορία, σκόρερ για τη Σάρλοτ ήταν ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι, ο οποίος σκόραρε στο 57ο λεπτό του αγώνα.
No lo verás en ningún medio de comunicación: el gran todopoderoso Messi increpando, insultando llamando “Hijo de puta” al árbitro. Gandhi no recibió ni amarilla. pic.twitter.com/6qYyEh9AMX
— Madridista y Murcianista (@Madridistas2025) September 29, 2024