Μέσα στους στόχους της η ΑΕ Ευόσμου (δηλώσεις Τσουκαλίδη, Αχαλινόπουλου)

Metrosport Team20 Φεβρουαρίου 2024


Η ΑΕ Ευόσμου νίκησε τους Ακρίτες και συνεχίζει στην πρώτη θέση των πλέι οφ της Α1.

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Μαλγάρων.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής της ΑΕ Ευόσμου Γιώργος Τσουκαλίδης και ο σκόρερ του αγώνα Λεωνίδας Αχαλινόπουλος δήλωσαν:

Γιώργος Τσουκαλίδης: Το παιχνίδι έγινε σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο με μετρημένες φάσεις αλλά τις περισσότερες τις είχαμε εμείς. Επαιξαν δύο πολύ καλές ομάδες και με ένα συνάδελφο προπονητή ικανότατο. Ηταν μια πολύ μεγάλη νίκη στο έκτο παιχνίδι που κάναμε σε ένα μήνα. Είμαστε μέσα στους στόχους μας αλλά ακόμη δεν έχουμε πετύχει κάτι. Κρατάμε το αποτέλεσμα. Δεν μας λείπει τίποτε. Αν είχαμε και το δικό μας γήπεδο θα ήμασταν μια ομάδα Γ’ Εθνικής.

Λεωνίδας Αχαλινόπουλος: Γνωρίζαμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε ένα κακό γήπεδο, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν πολλές φάσεις αν και βγάλαμε φάσεις. Δεν έχουν ποιότητα. Θέλαμε τη νίκη για να ξεφύγουμε λίγο βαθμολογικά. Υπήρχε και η κούραση από τον αγώνα της Τετάρτης με το ΙΕΚ αλλά τέλος καλό όλα καλά. Συνεχίζουμε αλλά δεν έχουμε κάνει κάτι ακόμη. Ο στόχος από την αρχή ήταν το Πρωτάθλημα και να πάμε καλά και στο Κύπελλο. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και ελπίζουμε να τους πετύχουμε και τους δύο ώστε να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος της χρονιάς.

.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.