Εθνική μπάσκετ: Η Σλοβενία έρχεται με τον Ντόνσιτς για το Προολυμπιακό

Metrosport Team05 Ιουνίου 2024

Την προεπιλογή της ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ, ανακοίνωσε η Σλοβενία. Ξεχωρίζει το όνομα του Λούκα Ντόνσιτς, ενώ εκτός 16άδας έμεινε ο Νίμπο.

Με τον superstar Λούκα Ντόνσιτς θα αγωνιστεί η Σλοβενία στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου) με τη συμμετοχή και της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Αλεκσάνταρ Σέκουλιτς κάλεσε συνολικά 16 παίκτες, με τον Μάικ Τόμπι του Ερυθρού Αστέρα να είναι ο μοναδικός νατουραλιζέ που κλήθηκε. Έτσι, δεν υπάρχει πουθενά το όνομα του Τζος Νίμπο της Μακάμπι, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι πήρε σλοβενικό διαβατήριο.

Αναλυτικά η 16αδα της Σλοβενίας: Λούκα Ντόντσιτς, Μάικ Τόμπι, Γιάκα Μπλάζιτς, Μίχα Τσερκβένικ, Βλάτκο Τσάντσαρ, Ζίγκα Ντίμεκ, Ζόραν Ντράγκιτς, Γκρεγκόρ Χόρβατ, Αλεξέι Νίκολιτς, Τίμπορ Μίρτιτς, Έντο Μούριτς, Μπίνε Πρέπελιτς, Κλέμπεν Πρέπελιτς, Λέον Στέργκαρ, Λούκα Στσούκα, Γιαν Σπαν.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα διοργανώσει το ένα από τα 4 Προολυμπιακά τουρνουά, με την συμμετοχή ακόμα της Κροατίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Αιγύπτου και της Δομινικανής Δημοκρατίας. Η Σλοβενία βρίσκεται στον πρώτο όμιλο, μαζί με την Νέα Ζηλανδία και την Κροατία, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο, μαζί με την Δομινικανή Δημοκρατία και την Αίγυπτο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.