Μέσα ο Αντρίγια, εκτός ο Μπράντον, την Τρίτη στην Πόλη ο ΠΑΟΚ

Γιώργος Καστάνης23 Σεπτεμβρίου 2024

Ένα θετικό αποτέλεσμα θέλει να διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη και στην αποστολή της ομάδας, αναμένεται να συμμετέχει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο οποίος απουσίαζε από το παιχνίδι του Βόλου.
Εκτός αποστολής από το παιχνίδι με αντίπαλο την Γαλατά θα μείνουν οι Μπράντον και Τσιφτσής. Ακόμη τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσουν το απόγευμα της Τρίτης με προορισμό την Κωνσταντινούπολη με πτήση τσάρτερ. Ο Λουτσέσκου θα μιλήσει στις 20:00 στην Τουρκία. Η προπόνηση όμως θα προηγηθεί χρονικά και θα γίνει το πρωί στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε από τον ΠΑΟΚ: "Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δούλεψαν μαζί με το τεχνικό επιτελείο πάνω στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο Βόλο, ακολούθησαν και πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

O Αντρίγια Ζίβκοβιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στο ισχίο και προπονήθηκε κανονικά, ενώ οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκαν σε θεραπεία και δούλεψαν στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Την Τρίτη (24.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Το απόγευμα η αποστολή του Δικεφάλου θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Κωνσταντινούπολη. Στις 20:00 θα διεξαχθεί στο Ali Sami Yen Stadium η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.