Μερτ Ισμπιλίρ: «Αυτό είναι το προβάδισμα για τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Γαλατά»

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τούρκος γυμναστής της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ, Μερτ Ισμπιλίρ, προκειμένου να αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο θα παρουσιαστεί η ομάδα της Κωνσταντινούπολης κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά, για τη πρώτη αγωνιστική στο League Phase του Europa League.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: 

«Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Σε γενικές συνθήκες το ελληνικό και το τουρκικό πρωτάθλημα είναι σχεδόν σε ίδιο επίπεδο. Οπότε θα δούμε ένα καλό παιχνίδι!

Η καρδιά μας λέει να γυρίσουμε από εκεί με βαθμό ή με βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να πάρει θετικό αποτέλεσμα από το παιχνίδι, απλά σίγουρα δεν θα είναι θα είναι εύκολο. Η Γαλατάσαραϊ έχει αργή αμυντική γραμμή. 

Έχουν κάποια θέματα και στην ανάπτυξη, πηγαίνουν μπροστά με μεγάλες μπαλιές. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει τη δύσκολη μάχη στο κέντρο, έχει πιθανότητες να έχει προβάδισμα μέσα στο παιχνίδι»

Ο προπονητής παίζει 4-3-2-1 Και εγώ περιμένω πως όταν επιστρέψει ο Ικάρντι, θα γυρίσει σε 4-5-1. Ο Ικάρντι νομίζω πως σήμερα ξεκινάει τις προπονήσεις, οπότε μπορεί να παίξει σε ένα μέρος του παιχνιδιού. Είναι δύσκολο όμως να ξεκινήσει βασικός»

Για την απουσία του πρώτου τερματοφύλακα από το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Και ο δεύτερος τερματοφύλακας δεν είναι και μικρός, είναι 33 χρονών και έμπειρος. Απλά οι παίκτες του δεν θα παίζουνε με την ίδια εμπιστοσύνη, όπως παίζουν με τον Μουστέρα. Υπάρχει ένα ερωτηματικό πίσω, όταν αλλάζει ο γκόλκιπερ. Αυτό είναι προβάδισμα για τον ΠΑΟΚ»

Τέλος, για το αν μίλησε με τον Λουτσέκσου, προκειμένου να του αναλύσει την Γαλατάσαραϊ: «Οι άνθρωποι που κάνουν ανάλυση του ΠΑΟΚ δεν θα χρειαστούν εμένα. Επίσης, ο Κόλει έχει παίξει απέναντι στη Γαλατά ως αντίπαλος. Από εκεί και πέρα, και ο Μιρτσέα ήταν προπονητής εκεί. Από εμένα όλοι αυτοί ξέρουν παραπάνω σίγουρα. Οπότε ο Λουτσέσκου μπορεί να συζητήσει με αυτούς, και θα βοηθήσουν αρκετά καλά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.