Μέρα άφιξης του Τισουντάλι για τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team26 Ιουλίου 2024

Η συμφωνία είναι δεδομένη του ΠΑΟΚ με τον Μαροκινό επιθετικό όπως είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε στο αναλυτικό ρεπορτάζ και πλέον ήρθε η στιγμή της άφιξης. Ο 31χρονος Ταρίκ Τισουντάλι αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, νωρίς σήμερα το απόγευμα. Θα ταξιδέψει από την Γερμανία, με προορισμό την Ελλάδα.

Ο Τισουντάλι έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πρωταθλητή Ελλάδας (για την ακρίβεια για 2+1 έτη) και η επιθυμία του είναι να προσφέρει και να κερδίσει τίτλους και διακρίσεις.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αμέσως μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Μακεδονία, άνθρωποι της ΠΑΕ θα τον “οδηγήσουν” στο ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλλάς”. Θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα επικυρωθεί η συμφωνία.

Ο Δικέφαλος συμφώνησε με τη Γάνδη για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή έναντι του ποσού των 2.2 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Τισουντάλι αναμένεται να εισπράξει το ποσό των 1.4 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Ο διεθνής Μαροκινός επιθετικός την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε 51 συμμετοχές με τους Βέλγους, πέτυχε 21 γκολ, μοίρασε 12 ασιστ. Ο 31χρονος ανυπομονεί να ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ για να μπορέσει να προσφέρει πρακτικά από τους αγώνες που θα δώσει η ομάδα, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, πάντα με την βασική προϋπόθεση πως θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάνια Λούκα.

Ο Τισουντάλι αναμένεται να προσθέσει ποιότητα και αποτελεσματικότητα στην επιθετική γραμμή της ομάδας, που είναι τόσο απαραίτητη, καθώς ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, κατά την διάρκεια της σεζόν. Ο Μαροκινός, επί της ουσίας, θα καλύψει την θέση του αριστερού εξτρέμ, εκεί όπου έψαχνε ενίσχυση ο ΠΑΟΚ. Όμως έχει την δυνατότητα να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.