Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ, θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει»

Metrosport Team31 Μαρτίου 2024

Ο Χοσέ Μεντίλιμπαρ μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, στην OPAP Arena, για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League μίλησε στην κάμερα της Cosmote Tv και στάθηκε στις ευκαιρίες που είχε η ομάδα του, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσ: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, να έχουμε κερδίσει. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 2-3 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, στο δεύτερο άλλες τόσες. Ο τερματοφύλακας του αντιπάλου ήταν πολύ επιτυχημένος. Η ΑΕΚ ήταν πιο εύστοχη στην προσπάθεια που έκανε. Πρέπει να συγχαρούμε τον αντίπαλο αλλά πρέπει να συγχαρούμε και τους παίκτες μας για το παιχνίδι που έκαναν.

Αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα αλλά αν αναλύσουμε τα δύο ημίχρονα νομίζω ότι η ομάδα μας ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο. Παίξαμε πολύ καλά, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολύ περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο. 

Όταν δεν σκοράρεις, αυτό μπορεί να συμβεί, τότε σκοράρει ο αντίπαλος και τότε το μόνο που μπορείς να προσπαθήσεις είναι να ισοφαρίσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, δεν σταματάμε εδώ, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.