Μεντιλίμπαρ: Ακολουθεί τη συνταγή «ψυχολογίας» και με τη Μακάμπι

Metrosport Team05 Μαρτίου 2024

Ο Ολυμπιακός διανύει μια περίοδο... αναγέννησης με τον Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έχει στρώσει την ομάδα και την έχει ξαναβάλει πολύ δυνατά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Πλέον όμως ο Ισπανός πρέπει να μεταφέρει την φιλοσοφία του και στα ευρωπαϊκά γήπεδα, στρέφοντας το βλέμμα του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Βέβαια, ο νεοφιχθής τεχνικός έχει να διαχειριστεί και το δύσκολο πρόγραμμα που προέκυψε από τη κλήρωση που έγινε στα γραφεία της Λίγκας, παράλληλα με την καίρια αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Φυσικά, θεωρείται δεδομένο ότι ο Βάσκος θα πάει με ροτέισον και στα τέσσερα μεγάλα παιχνίδια και ειδικά στα τρία που ακολουθούν, με τις εκτιμήσεις να θέλουν τον προπονητή να επιλέγει την ίδια ενδεκάδα με εκείνη που παρέταξε στη Βουδαπέστη, με την παράλληλη επιστροφή του Φορτούνη που δεν έπαιξε στα ματς με Παναιτωλικό (ενοχλήσεις) και Βόλο (τιμωρία).

Τέλος, ο Ισπανός περιμένει και την αυριανή συνεδρίαση σχετικά με το αν θα γίνει αποδεκτό το αίτημα του Γκουστάβο Πογέτ για αναβολή της 2ης αγωνιστικής των playoffs, προκειμένου να έχει λίγες μέρες περισσότερες τους διεθνείς.

Σε κάθε περίπτωση ο Μεντιλίμπαρ συνεχάρη τους παίκτες του για την εικόνα που είχαν στα τελευταία παιχνίδια, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θα μιλήσουμε για τα πράγματα που περίμενα ότι θα ήμασταν καλύτεροι και είδα στο πρώτο ημίχρονο ότι έπρεπε να έχουμε διαφορετική συμπεριφορά. Τόσο σε ό,τι αφορά την κυκλοφορία της μπάλας και κυρίως στις κοντινές μας πάσες, όσο και στον τρόπο με τον οποίο κινηθήκαμε στην επίθεση, τελειώνοντας τις φάσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.