Μενίδι: Καρέ-καρέ οι κινήσεις του γυναικοκτόνου - Ο διάλογος με το θύμα

Metrosport Team19 Μαΐου 2024

Μουδιασμένο προκαλεί το πανελλήνιο το νέο βίντεο - ντοκουμέντο που καταγράφει τα τελευταία δευτερόλεπτα από τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (16/5) στο Μενίδι.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφάλειας καταστήματος, το 40χρονο θύμα είναι ζωντανό, ενώ σε λίγα λεπτά δέχεται περισσότερες από 10 μαχαιριές από τον πρώην σύζυγό της.

Μάλιστα, ο δράστης της αγρίας γυναικοκτονίας κινείται νευρικά κάτω από το σπίτι της πρώην γυναίκας του, ενώ στο σημείο υπάρχει ένα ακόμη άτομο νεαρής ηλικίας. 

Τη στιγμή της δολοφονίας, ο 50χρονος, πλησιάζει και κλείνει τον δρόμο στη γυναίκα, φωνάζοντάς της να ανεβούν στο σπίτι.

Δράστης: Τι έγινε; Πας καλά; Πάμε πάνω στο σπίτι.
40χρονη: Δεν έχουμε καμιά δουλειά να πάμε στο σπίτι.

Αυτός ήταν και ο τελευταίος διάλογος που φέρεται να είχαν, καθώς ο 50χρονος άρχισε να μαχαιρώνει τη γυναίκα, με τον νεαρό περαστικό, που βρίσκεται μόλις 5 μέτρα μακριά τους, να γίνεται αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας, γυρίζει.

Από την έρευνα των Αρχών προέκυψε ότι ο δράστης κινούνταν νευρικά στην περιοχή για τουλάχιστον μιάμιση ώρα, περπατώντας στο πεζοδρόμιο κρατώντας μια μπλε σακούλα, με τις Αρχές να θεωρούν πως ήταν τα μπουκάλια μπίρας που είχε καταναλώσει. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.