Μενίδι: Δικαστική απόφαση από το 2018 απαγόρευε στο δράστη να διαμένει με την 40χρονη

Metrosport Team16 Μαΐου 2024

Ένα οικογενειακό δράμα ζούσε καθημερινά στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της η 40χρονη δολοφονηθείσα, θύμα της γυναικοκτονίας στο Μενίδι το πρωί της Πέμπτης (16/5).

Μάλιστα αν και υπήρχε δικαστική απόφαση από το 2018 που απαγόρευε στο δράστη να διαμένει μαζί της, εκείνη το είχε επιτρέψει, παρ’ ότι είχε καταγγείλει 3 φορές πως έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Τον εφιάλτη ζούσε στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της, παρουσία των δύο ανήλικων παιδιών της 15 και 16 ετών, η 40χρονη από την Αλβανία που βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (16/5) νεκρή στη μέση του δρόμου στο Μενίδι από τις φονικές μαχαιριές του.

Η γυναίκα είχε προχωρήσει σε τρεις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, ενώ από το 2018 υπήρξε δικαστική απόφαση με την οποία ο δράστης απαγορευόταν να διαμένει με το θύμα. Η ίδια η 40χρονη όμως το είχε επιτρέψει.

Το Μεγάλο Σάββατο (7/5) η γυναίκα σε άθλια κατάσταση είχε καταγγείλει στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας στο Περιστέρι τον 50χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, λέγοντας ότι την είχε χτυπήσει άγρια και την είχε γδύσει, ενώ είχε εξεταστεί και από ιατροδικαστή.

Τότε οι αστυνομικοί της πρότειναν την εγκατάσταση panic button, δίνοντας της μάλιστα και κωδικό και τη μεταφορά της σε δομή (safe house), εκείνη αρνήθηκε, προφανώς γιατί δεν πίστευε ότι η κατάσταση θα έφθανε στα άκρα.

Όπως αναφέρει μάρτυρας η κόρη της 40χρονης γυναίκας είπε στους αστυνομικούς «ο μπαμπάς μου σκότωσε τη μαμά μου» και τους έδειξε φωτογραφίες της μητέρας της, με τους αστυνομικούς να επιβεβαιώνουν την ταυτότητα του θύματος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.