Μελίσσας: «Ας είμαστε ρεαλιστές, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μειονεκτική θέση»- Αυτά είναι τα αβαντάζ του κόντρα στον Παναθηναϊκό

Metrosport Team14 Μαΐου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας, Νίκος Μελίσσας, με αφορμή την παρουσία του στις κερκίδες της Τούμπας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Play Off, ανάμεσα και Ολυμπιακόκαι Ολυμπιακό. Ο άλλοτε «πορτιέρε» του Δικέφαλου του Βορρά στάθηκε μεταξύ άλλων στην ατμόσφαιρα του γηπέδου, αλλά και στις πιθανότητες που έχουν μείνει στους «ασπρόμαυρους», προκειμένου να σηκώσουν τελικά την κούπα.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Αρχικά, αναφερόμενος στην επιστροφή του στην Τούμπα και το κλίμα που επικρατούσε στις κερκίδες: «Είχα πολύ καιρό να πάω στο γήπεδο, ήταν πολύ ωραία και γιορτινή η ατμόσφαιρα. Απομένουν άλλοι δύο τελικοί!

Όταν ήμασταν εμείς εκεί, ήταν πιο ρομαντικά τα οπαδικά, με τα χαρτάκια και τους πυρσούς. Παλιά ήταν διαφορετικά γιατί και εμείς που πηγαίναμε στην ομάδα σε μικρή ηλικία και ως οπαδοί του ΠΑΟΚ, ενθουσιαζόμασταν περισσότερο. Αυτή την ατμόσφαιρα θα ήταν ωραίο σε κομψά πλαίσια να τα ζήσουν και οι νέες γενιές. Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο όταν ο παίκτης παίζει σε τέτοια ατμόσφαιρα. Η Τούμπα μπορεί να κατατροπώσει από μόνη της τον αντίπαλο!»

Για το αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει τελικά να σηκώσει την κούπα: «Ας είμαστε ρεαλιστές, είναι πολύ ωραίος ο ενθουσιασμός αλλά δεν εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ 100%. Η ομάδα βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, έχει δύο πολύ μεγάλα ντέρμπι. Η ΑΕΚ έχει να παίξει έναν μεγάλο τελικό, που αν κερδίσει είναι τελειωμένα τα πράγματα».

Για τις ισορροπίες που επικρατούν πλέον στο πρωτάθλημα: «Όλες οι ομάδες έχουν κίνητρο, καλό είναι αυτό! Ο Άρης θέλει να κόψει βαθμούς από τον ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική. Παρόλα αυτά είναι καλό να υπάρχει αυτός ο ενθουσιασμός».

Για τον παίκτη που ο ίδιος ξεχωρίζει στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ: «Εγώ έχω μια τρέλα με τους τερματοφύλακες. Όταν είχε έρθει ο Κοτάρσκι, στην αρχή και ειδικά μετά τη διαδοχή του Πασχαλάκη, βάλαμε ένα φρένο!

Παρόλα αυτά του βγάζω το καπέλο! Αυτό το παιδί κατάφερε να καθιερωθεί και να παίξει παραπάνω από τις προσδοκίες που είχαμε όλοι. Μαρέσει πάρα πολύ, είναι ένας σύγχρονος τερματοφύλακας και έχει πολύ άνεση, ειδικά σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Έχει ψυχική δύναμη, είναι πολύ θετικό αυτό για μένα.»

Τέλος, για το επερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, τόνισε πως: «Ο ΠΑΟΚ έκανε μια κοιλιά με τα Ευρωπαϊκά και τώρα επανήλθε. Ο Παναθηναικός έχει τη πίεση για την Ευρώπη και δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή του. Ο ΠΑΟΚ έχει τη Τούμπα αλλά και ένα ψυχολογικό αβαντάζ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.