Μεϊτέ: «Έχω προτάσεις από Ιταλία, Ισπανία, Αραβία, το οικονομικό θα παίξει ρόλο!»

Metrosport Team08 Αυγούστου 2024

Ο Σουαλιχό Μεϊτέ μίλησε στο footmercato για το μέλλον του μετά από την αρνητική τροπή, που πήρε η υπόθεση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, αναφέροντας τις προτάσεις, που έχει στα χέρια του. Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξεκίνησα προπονήσεις στις 3 Ιουνίου. Προπονούμαι, είμαι με τη Μπενφίκα και βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Όλα πήγαν καλά στην προετοιμασία, αλλά ο προπονητής έχει τα δικά του σχέδια. Ήλπιζα μετά τη σεζόν με τον ΠΑΟΚ, όπου κατέκτησα το πρωτάθλημα και αναδείχθηκα ως ο καλύτερος μέσος, να έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή για να δείξω τι μπορώ να κάνω, αλλά δεν μου εγγυάται θέση στο ρόστερ. 

Με τη διοίκηση της Μπενφίκα και τον πρόεδρο τα πάω καλά και μιλάμε τακτικά. Ανταλλάσσουμε εποικοδομητικά απόψεις. Με αγόρασαν το 2021, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως περιμέναμε. Η Μπενφίκα είναι προς το παρόν ανοικτή σε προτάσεις που θα ικανοποιούν και τα δύο μέρη». 

«Ενδιαφέρουσες προσφορές»

  •  Για το μέλλον του: 

«Έχω κάποιες προτάσεις από την Ιταλία, την Ισπανία και τον Αραβικό Κόλπο. Είναι ενδιαφέρουσες προσφορές κι αφιερώνω τον χρόνο μου με τους ανθρώπους μου για να τις μελετήσω σωστά, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα κάνω τη σωστή επιλογή, αφού σκεφτώ όλες τις πιθανότητες, ακόμα και για την επιστροφή στη Γαλλία. Έχω φτάσει στα 30 και δεν βλέπω καμιά αλλαγή στο σώμα μου. Αντιθέτως, έχω κάνει άριστη προετοιμασία και έχω αποκτήσει εμπειρία από αρκετά πρωταθλήματα. 

Νιώθω αρκετά δυνατός για το επόμενο βήμα της καριέρας μου. Θα μου άρεσε να παίξω στην Αγγλία, είναι το μόνο πρωτάθλημα που δεν έπαιξα και θεωρώ ότι ανταποκρίνεται περισσότερο στο στυλ παιχνιδιού μου. Τώρα όμως έχω περισσότερες οικογενειακές ευθύνες και το οικονομικό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου. Μίλησα με προέδρους συλλόγων από τον Αραβικό Κόλπο, έχουν δείξει ενδιαφέρον για εμένα».

Για το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ: 

«Πήγε πολύ καλά η σεζόν στην Ελλάδα, με το τέταρτο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου. Η ΑΕΚ είχε το προβάδισμα με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν. Με το σύστημα των πλέι οφ έπρεπε να παίξουμε κόντρα σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Άρη. Πήραμε τον τίτλο στο γήπεδο του Άρη. Τους κερδίσαμε όλους και πήραμε το πρωτάθλημα. 

Ήταν μια σπουδαία εμπειρία, αφού πήγαμε και στα προημιτελικά του Conference League. Για το ματς που «κλείδωσε» το πρωτάθλημα: 

«Ειλικρινά ήταν καυτό, εκρηκτικό, εντυπωσιακό. Οι Έλληνες ζουν το ποδόσφαιρο στο έπακρο, με αρκετό πάθος. Προσφέραμε τον τίτλο στους οπαδούς μας σε ένα ντέρμπι, ήταν κάτι όμορφο. Στη συνέχεια μπορέσαμε να γιορτάσουμε στην πόλη με τον κόσμο μας. Έχω απίστευτες αναμνήσεις, αυτή ήταν μια από τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.