Μεϊτέ: «Από τις καλύτερες ατμόσφαιρες που έχω παίξει στην καριέρα μου!»

Δημήτρης Καλαϊτζής18 Σεπτεμβρίου 2023

Ο 29χρονος Γάλλος μέσος του ΠΑΟΚ, Σουαλιχό Μεϊτέ, μίλησε για το ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα με τη φανέλα του Δικεφάλου, αναφέρθηκε στα στοιχεία που έλειπαν από την ομάδα του που τους στέρησε τη νίκη απέναντι στον Άρη (0-0), ενώ αποθέωσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε. 

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA: 

Για την εμπειρία του στο πρώτο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: 

«Αισθάνομαι καλά έπαιξα βασικός, σε όλο το παιχνίδι μετά από καιρό. Νιώθω πως έπαιξα καλά. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν πήραμε αυτό που θέλαμε, θα έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι σε έναν μήνα». 

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ: 

«Η υποδοχή μου ήταν φανταστική με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Προσπαθώ να μπω ακόμα καλύτερα στο τακτικό πλάνο του προπονητή. Θα είμαι ακόμα καλύτερος στην συνέχεια».

«Τα παιχνίδια είναι διαφορετικά στην Ευρώπη. Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να κάνουμε καλύτερες επιλογές».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας:

«Η ατμόσφαιρα ήταν το κάτι άλλο. Ήταν φανταστική. Μπορεί να μην είναι από τα μεγαλύτερα γήπεδα που έχω αγωνιστεί, αλλά είναι σίγουρα από τις καλύτερες ατμόσφαιρες τις οποίες έχω ζήσει στην καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θα το ζω σε τακτά χρονικά διαστήματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.