Μέγκας: Δικαιωθήκαμε, Καρακίτσος: Πληρώσαμε την πορεία του Κυπέλλου

Metrosport Team06 Απριλίου 2023

 Η Νίκη Ηρακλείου επικράτησε του ΠΑΟΚ Σταυρού και ανανέωσε τη συμμετοχή της στην Α’ κατηγορία. 

Ο Δημήτρης Μέγκας από πλευράς Ηρακλείου στον Γρηγόρη Μισαηλίδη είπε: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπου είχαμε το πλεονέκτημα της έδρας. Επαιξαν δύο ισοδύναμες ομάδες. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά ισορροπήσαμε στη συνέχεια. Είχαμε ευκαιρίες και στο τέλος δικαιωθήκαμε».

 Ο Αλέξανδρος Κουσαξίδης είπε: «Δεν θα έπρεπε σε αυτή τη θέση να βρεθεί καμία από τις δύο ομάδες. Δουλέψαμε με συγκέντρωση. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Χάσαμε πιο πολλές ευκαιρίες και είναι δίκαιο το αποτέλεσμα». Ο αρχηγός της Νίκης Γουνιώτης Νίκος είπε: Ηταν ένας τελικός. 

Είχε δύναμη και ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και πετύχαμε την παραμονή μας.

 Πολύ καλή ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ Σταυρού. Ξέραμε τις αδυναμίες τους και εκεί δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή».

 Από πλευράς ΠΑΟΚ Σταυρού ο αντιπρόεδρος της ομάδας Απόστολος Καρακίτσιος είπε: «Πληρώσαμε την πορεία του Κυπέλλου. Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι με άγχος λόγω της κρισιμότητας του. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις φάσεις μας γκολ. Στο δεύτερο 45λεπτο, ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι στο πρώτο τέταρτο. Σε μια στιγμή αδράνειας δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε και ήρθε και το δεύτερο. Συνεχίζουμε ενωμένοι, παίκτες και διοίκηση. Εύχομαι γρήγορη επάνοδο

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.