Μέγας Λίλαρντ στο ντεμπούτο του με τους Μπακς και νίκη σε θρίλερ

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2023

Αυτό ζητούσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Έναν πραγματικό σούπερ σταρ δίπλα του για να βάλει πλώρη ξανά προς τον τίτλο του ΝΒΑ. Είναι πολύ πρόωρη αυτή η κουβέντα αλλά το ντεμπούτο του Ντέμιαν Λίλαρντ με τους Μπακς σκόρπισε ήδη ενθουσιασμό.

Οι Μπακς μπήκαν στο Πρωτάθλημα με τη νίκη επί των Σίξερς με 118-117, σε ένα ματς, θρίλερ και με το τρομερό δίδυμο τους να κάνει θραύση. Ειδικά ο Λίλαρντ ήταν χάρμα ιδέσθαι, τελειώνοντας το παιχνίδι 39 πόντους, 17/17 βολές –μεταξύ των οποίων και εκείνες που έκαναν το 118-114 τελειώνοντας το παιχνίδι- οχτώ ριμπάουντ και μέσα σε αυτό μηδενική επίδοση λαθών.

Έβαλε βέβαια και ένα από τα... κλασικά τετράποντα του...

Όσο για τον Γιάννη Αντετοκούμπο; Τελείωσε το παιχνίδι με 23 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα, 7 λάθη και μία ιστορική κορυφή. Έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα εύστοχα σουτ εντός πεδιάς στην ιστορία των «ελαφιών» αφού ξεπέρασε τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.

Για τους Σίξερς ο Ταϊρίς Μάξεϊ είχε 31 πόντους και 8 ασίστ ενώ ο Τζόελ Εμπίντ είχε 24 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, έγινε μία άλλη μεγάλη μάχη με τους Λέικερς να νικούν τους Σανς με 100-95. Στην πραγματικότητα ήταν μάχη Λεμπρόν και Ντέιβις με τον Ντουράντ. Ο KD έκανε πάρτι με 39 πόντους που όμως δεν αποδείχτηκαν αρκετοί για τους Σανς αφού από την άλλη πλευρά το δίδυμο των σούπερ σταρ έκανε τη διαφορά για τους Λέικερς. Ο Άντονι Ντέιβις είχε 30 πόντους και 13 ριμπάουντ ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε 21 πόντους, 8 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Ο Ντουράντ από την πλευρά του μέτρησε 10/13 βολές, 14/28 σουτ, 11 ριμπάουντ αλλά και 8 λάθη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.