Μέγας Αλέξ. Μελισσοχωρίου: Αναβάθμιση των ακαδημιών

Metrosport Team08 Μαρτίου 2024


Με στόχο την συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση των ακαδημιών του ο Μέγας Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου ανακοίνωσε τη συνεργασία του με 3 κορυφαίες εταιρίες, που θα αλλάξουν σελίδα στον σύλλογο. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Με τη συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο σύλλογος έχει ενταχθεί στο κορυφαίο δίκτυο ακαδημιών στην Ελλάδα, με πολλαπλά οφέλη τόσο στο κομμάτι της οργάνωσης, όσο και στο κομμάτι της εξέλιξης. Συνεχής ανάπτυξη και υποστήριξη στο λειτουργικό και όχι μόνο κομμάτι, με στόχο φυσικά όλα αυτά, να έχουν αντίκτυπο σε προπονητές και ποδοσφαιριστές των ακαδημιών μας, έτσι ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στο κορυφαίο επίπεδο.

2. ΟΠΑΠ ΑΕ.: Για τα επόμενα τουλάχιστον 3 έτη, ο σύλλογος θα έχει την πλήρη υποστήριξη σε σημαντικούς τομείς της ακαδημίας μας. Σημαντικότερο όλων, την ασφαλιστική κάλυψη του συνόλου της ακαδημίας (έως 15 ετών) για οποιοδήποτε συμβάν, είτε σε προπόνηση είτε κατά την διάρκεια του αγώνα. Επίσης θα μας παρέχετε η δυνατότητα συνεχούς εκπαίδευσης και καθοδήγησης "και" από τον ΟΠΑΠ, τόσο στους προπονητές και αθλητές μας, αλλά φυσικά και τους ίδιους τους γονείς. Επιπλέον, θα έχουμε την δυνατότητα συμμετοχής σε σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις ανάμεσα σε κορυφαίες ακαδημίες στην Ελλάδα. 3. Όλα αυτά θα γίνουν μέσω της Footy Greece, όπου όλα τα δεδομένα των επιδόσεων των αθλητών και προπονητών σε προπονητικό και αγωνιστικό επίπεδο, θα καταγράφονται και θα αναλύονται, με στόχο την συνεχή βελτίωση τους.

*Σημαντική νίκη πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου επί της Κυψέλης. Ο προπονητής του Παναγιώτης Καμπανταγίδης τόνισε: Πήραμε μια νίκη που ήταν σημαντική τόσο για λόγους βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας για εμάς. Μια νίκη την οποία την έχουμε αφήσει ήδη πίσω μας και ήμαστε προσηλωμένοι στο ερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Άγιο Γεώργιο στην έδρα μας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.