Μεγάλο διπλό του Αστέρα επί του Βόλου (vids)

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Αστέρας πέτυχε μεγάλο διπλό με 2-1 επί του Βόλου για την 5η αγωνιστική της Super League, κυριαρχώντας στα πρώτα 45 λεπτά, αφήνοντας τους Θεσσαλούς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι Αρκάδες πέτυχαν το 0-1 με τον Μιριτέγιο στο 7ο λεπτό. Ο Καρμόνα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ασλανίδης έκανε κακή απομάκρυνση, καθώς έστρωσε την μπάλα στον σκόρερ.

Το δεύτερο γκολ για τον Αστέρα ήρθε με τον Γκρόζντανιτς. Ο Μπαρτόλο εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της καριέρας του.

Ο Βόλος μείωσε στο 59ο λεπτό με τον Τρουιγέ. Ο Σιέλης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νίκου Παπαδόπουλου που τον χτύπησε στην έξοδό του. Μάλιστα ο αμυντικός του Βόλου δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι και έγινε αλλαγή. Ο Γάλλος μέσος έστειλε την μπάλα στα δεξιά, ο Παπαδόπουλος έπεσε σωστά και ήρθε σε επαφή με την μπάλα, αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος: Παπαδόπουλος Σ., Λούνα, Σιέλης (59' Τάχατος), Ασλανίδης (46' Γκλάβτσιτς), Άλχο, Τσοκάνης, Τρουιγιέ, Μπερτόγλιο (46' Κόμπα), Ντέλετιτς (46' Μαχαίρας), Κορνέτ (76' Ενγκίν), Γκαρσία

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος Ν., Άλβαρες, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Μουνάφο (97' Ντιαρά), Γκρόζντανιτς (86' Ζουγλής), Ρεγκίς, Σίτο (67' Καλτσάς), Μπαρτόλο (86' Σουρλής), Μιριτέλο (67' Μάντζης)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.