Μεγάλη πρόταση και δέλεαρ Champions League στον Καμαρά

Metrosport Team04 Ιουνίου 2024

Από τη μία ο τεχνίτης, θηριώδης και με τρομερές καλύψεις μπάλας, Μεϊτέ και από την άλλη ο ταχυδυναμικός, με ακούραστα πνευμόνια, Καμαρά. Ο ΠΑΟΚ επιχειρεί να συνθέσει ένα δίδυμο που θα αλληλοσυμπληρώνεται στην μεσαία γραμμή, μία black power που θα ανεβάσει και άλλο την δύναμη του Δικεφάλου στην μεσαία γραμμή.

Ο ΠΑΟΚ δουλεύει παράλληλα τις δύο περιπτώσεις και είναι σε πολύ καλό δρόμο. Χθες, η εφημερίδα «Record», επιβεβαίωσε την προσφορά των δύο εκατομμυρίων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Μπενφίκα που είχε αναφέρει η «Μ» στο σαββατιάτικο φύλλο της, τονίζοντας ότι υπήρχε θετικό κλίμα και προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω, σημειώνοντας ότι αυτή έγινε δεκτή από τον σύλλογο της Λισσαβόνας. Αργότερα, ήρθαν και οι δηλώσεις του Πορτογάλου δημοσιογράφου, Μιγκέλ Κορέιρα στο Metropolis 95,5. Είπε, συγκεκριμένα: «Αυτό που μαθαίνω είναι ότι η Μπενφίκα θα πουλήσει τον Μειτέ στον ΠΑΟΚ αντί του ποσού των δύο εκατομμυρίων ευρώ. Ο Μειτέ έπαιξε σε 30 ματς και βοήθησε πολύ τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι απόλυτα λογικό να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.


Τώρα είναι έτοιμος να κάνει την μεταγραφή του και το είπε και στην διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας. Η Μπενφίκα θέλει να πουλήσει τον παίκτη, δείχνει σύμφωνη στο ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ και περιμένει πολύ σύντομα τις εξελίξεις. Πιστεύω ότι το deal θα γίνει πολύ σύντομα. Θέλουν να ξεκαθαρίσουν ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει για να γίνει ο προγραμματισμός για την νέα σεζόν».

Πάντως, πρέπει να τονιστεί ότι αυτές τις μέρες δεν υπάρχει επαφή μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ατζέντη του Μεϊτέ, καθώς προφανώς, στην Τούμπα, θέλουν πρώτα να τελειώσουν με την Μπενφίκα.

Μεγάλη πρόταση και δέλεαρ Champions League στον Καμαρά

Σε ό,τι αφορά στον Μαντί Καμαρά, χθες επιβεβαιώθηκε η αποκάλυψη της «Μ», για εντατικές διαπραγματεύσεις για να γίνει κάτοικος Τούμπας. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της «Μ», ο ΠΑΟΚ προσφέρει στον 27χρονο μέσο από τη Γουινέα περίπου 1,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους, έχοντας μπροστά του και το δέλεαρ του league stage του Champions League. Οι επαφές γίνονται με πολύ ενεργή συμμετοχή του Γιώργου Σαββίδη. Η διαπραγμάτευση είναι δύσκολη, καθώς ο παίκτης έχει και προτάσεις από το εξωτερικό (σελίδα 4). Ο ΠΑΟΚ, όμως, προσπαθεί να το πείσει να πει το «ναι» και να συγκροτήσει ένα ισχυρό δίδυμο με τον Μεϊτέ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.