Μεγάλη νίκη της Φούλαμ, κόκκινη ο Φέλιξη στο ντεμπούτο με Τσέλσι

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2023

Μεγάλη νίκη πέτυχε επί της Τσέλσι με 2-1 η Φούλαμ. Αποβλήθηκε στο ντεμπούτο του με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ζοάο Φέλιξ για επικίνδυνο μαρκάρισμα. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν εντυπωσιακά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 25ο λεπτό με σουτ του Γουίλιαν Μπόργκες Ντα Σίλβα. Οι «μπλε» ανέβασαν στροφές και προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί για την αντίπαλη εστία. Στο 47' ισοφάρισαν όταν ο Μάουντ μπέρδεψε τους πάντες χτυπώντας το φάουλ προς το τέρμα, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, ο Κουλιμπαλί πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

10 λεπτά αργότερα, η Τσέλσι έμεινε με παίκτη λιγότερα αφού στο 58ο λεπτό ο Ζοάο Φέλιξ χτύπησε άτσαλα με τις τάπες του τον Κένι Τέτε και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Μάλιστα έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Λονδρέζων που αποβλήθηκε στο ντεμπούτο του. Η Φούλαμ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της αποτέλεσμα και πήρε ξανά το προβάδισμα στο 73΄με τον Βινίσιους. 

Αυτή ήταν και η όγδοη ήττα της Τσέλσι σε σύνολο 18 αγώνων στο πρωτάθλημα. Οι «μπλε» βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 25 πόντους. Η Φούλαμ μετά από αυτό το τρίποντο μπορεί να κάνει όνειρα Ευρώπης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.