Μεγάλη νίκη της Αταλάντα κόντρα στη Μίλαν με τακουνάκι στις καθυστερήσεις!

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2023

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές με δυο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες η Αταλάντα επέστρεψε στα τρίποντα, καθώς επικράτησε της Μίλαν, εντός έδρας, με 3-2. 

Η ομάδα του Γκασπερίνι έπιασε την 6η Φιορεντίνα στους 23 βαθμούς, ενώ οι τρίτοι Ροσονέρι είναι στο -7 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 38' όταν ο Λούκμαν δοκίμασε το πόδι του, η μπάλα κόντραρε στον Τομόρι και «κρέμασε» τον Μενιάν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν «απάντηση» στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, στο 45+3', όταν ο Ζιρού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φλορέντσι.


Στο 55' ο Λούκμαν έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του μετά από ασίστ του Ντε Κετελάρε. Στο 80' η Μίλαν ισοφάρισε πάλι αυτή τη φορά με το πλασέ του Γιόβιτς έπειτα από την μπαλιά του Πούλισικ.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 90+3' όταν ο Καλάμπρια αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Μίλαν το πλήρωσε. Στο 90+5' ο Μίραντσουκ έσπασε την μπάλα στον Μούριελ, ο οποίος με ένα τρομερό τακουνάκι έκανε το 3-2 και χάρισε τη νίκη την ομάδα του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.